Miért lennék emiatt homofób, és miért gyűlölném emiatt a melegeket?
Ne mtartom magam homofóbnak! Nem gyűlölöm a melegeket!
Van pár dolog amiben viszont nem értek egyet néhány meleggel és amik elvi dolgok nálam!
Éspedig:
Homokosok ne nevelhessenek gyereket, mert a gyereknek any és apa kell, ez a természetes és egészséges család alapja, éa gyermeknek ez szükséges az egészséges testi/lelki fejlődéshez.
Nem támogatom a pozitív diszkriminációt és a megkülönböztetést. Ne legyenek meleg flvonulások, mert obszcén, provokatív, és csak feszültséget kelt, és ráadásul a kultúrált és a töbséggel harmónikus együttélésre törekedő melegeknek is ártanak ezzel!
Nagyon provokatív és feszültségkeltő dologok még a melegolimpia, meleg étterem, meleg uszoda, és más kimondottan csak melegek számára fenntartott szórakozó és kultúrális helyek erőltetett létrehozása! Miért nem jó nekik a heterókakl együtt, miért kell ezzel is a különbségeket mélyíteni?
A házasságot mint ahogy a mai formájában létezik a nő és férfi között, ne köthessék meg a melegek. Ne létezhessenek meleg házaspárok, mert a házaspár fogalma nőt és férfit takar, és takart már több ezer éve is, és ez a normális, miért tévedett volna az emberiség több ezer éven át, é miért lennénk most okosabbak mint az őseink? (véleményem szerint butábbak vagyunk most mint a múltban)
Nagyjából ezek a dolgok azok amikben nem értek egyet a legtöbb meleggel. Más dologban nem zavar semm ivelük kapcsolatban és ahogy artam nem utálom őket, nem akarom bántani őket, sem kiközösíteni sem eltűntetni sem semmi ilyesmit, éljenek nyugodtan békességben a többi emberrel.
Ha így gondolkodom miért vagyok szerintük homofób meg gyülőlködő meg primitív meg sötét meg még számos negatív jelzőt is felsorolhatnék mait itt kapok és kapnak a hozzám hasonló véleménynel élő válaszolók?
Köszönöm a válaszokat!
Nemet, kort és szexuális irányultságot is írhat aki szeretne, és kérem a veszekedést az obszcén és trágár kifejezéseket mellőzzétek, és a gyűlölködést is! Kultúrált és normális hozzászólásokat várnék, mert én is kultúráltan kérdeztem!
15:20
És a meleg pároknak is legyen házasság?
Vagy nekik mindenképpen semmi?
Meleg pároknak ne legyen "házasság", ahhoz ugyanis nő is kéne.
De tudod mit? Itt tényleg nektek kellene bizonyítanotok, de ne az egyéni jogaitokkal, hanem a társadalom érdekével. A társadalomnak mi haszna származna egy ilyen fiktív intézményből?
Hát tudod mivel a férfiak közötti szerelem évszázadokig elég tiltott volt és a mai napig is sokan titkolják úgy nem várható el, hogy komoly kapcsolatok szülessenek. Ma már azonban egyre többen vállalják magukat és élnek komoly kapcsolatban, akár életük végéig.
Olyankor nehezen lehet kapcsolatban élni, ha csak titokban, futó kalandokra van lehetőség és hát ez is elég sokáig így volt.
Ez is egy önbeteljesítő jóslat. A melegek fejéhez vágni, hogy nem élnek komoly kapcsolatban, de másrészről mindent meg is tesztek azért, hogy minél nehezebb legyen úgy élni.
Tudod a heterók kapcsolatai se lennének annyira stabilak, ha folyton titkolniuk kellene. Mellesleg így is eléggé instabilak gyakran.
És a társadalomnak mi haszna van azokból a kapcsolatokból, ahol egy férfi és egy nő házasodik össze és nem vállalnak gyereket!
Tudod ez teljesen reális kérés lenne, de számotokra már az is provokáció, ha valaki megemlíteni a munkahelyén, hogy egy másik férfival él együtt. Kézen fogva se mehetünk, mert nektek is provokáció. Senki se provokál titeket ugyanis sehol se látni melegeket az utcán.
A melegfelvonulással meg ne gyertek, mert az évente egyszer van és oda nem azok a melegek mennek el, akik rendesen normálisan élnek. Bár ezt ti is nagyon jól tudjátok, de mégis szerettek a felvonulásra hivatkozni.
"társadalomnak mi haszna származna"
Az engem nem érdekel.
Nekem, mint adófizető állampolgárnak lenne hasznos. Nem elég, hogy az adóm nagy része ingyenélők sebébe vándorol? Mos már valami szolgáltatást is szeretnék a pénzemért.
17:05
mért zavar az téged, hogy mi as kapunk némi szolgáltatást a Magyar Államtól, nem csak ti?
Mi is fizetünk adót (a heterok nagy részével ellentétben)!!
Elegem van abból, hogy a pénzem az kell, de köszönöm helyett csak belém rúgtok!!!
A kézfogás provokáció, igen. De ezen nem lehet törvényekkel változtatni. A meleg"házasság" fiktív intézménye sem segít rajta.
Annak pedig, aki lesz.rja a társadalmi érdek fogalmát, üzenem, hogy szerencsére a többségi társadalom dönt a jövőt építő törvényekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!