Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért lennék emiatt homofób,...

Miért lennék emiatt homofób, és miért gyűlölném emiatt a melegeket?

Figyelt kérdés

Ne mtartom magam homofóbnak! Nem gyűlölöm a melegeket!

Van pár dolog amiben viszont nem értek egyet néhány meleggel és amik elvi dolgok nálam!

Éspedig:

Homokosok ne nevelhessenek gyereket, mert a gyereknek any és apa kell, ez a természetes és egészséges család alapja, éa gyermeknek ez szükséges az egészséges testi/lelki fejlődéshez.

Nem támogatom a pozitív diszkriminációt és a megkülönböztetést. Ne legyenek meleg flvonulások, mert obszcén, provokatív, és csak feszültséget kelt, és ráadásul a kultúrált és a töbséggel harmónikus együttélésre törekedő melegeknek is ártanak ezzel!

Nagyon provokatív és feszültségkeltő dologok még a melegolimpia, meleg étterem, meleg uszoda, és más kimondottan csak melegek számára fenntartott szórakozó és kultúrális helyek erőltetett létrehozása! Miért nem jó nekik a heterókakl együtt, miért kell ezzel is a különbségeket mélyíteni?

A házasságot mint ahogy a mai formájában létezik a nő és férfi között, ne köthessék meg a melegek. Ne létezhessenek meleg házaspárok, mert a házaspár fogalma nőt és férfit takar, és takart már több ezer éve is, és ez a normális, miért tévedett volna az emberiség több ezer éven át, é miért lennénk most okosabbak mint az őseink? (véleményem szerint butábbak vagyunk most mint a múltban)

Nagyjából ezek a dolgok azok amikben nem értek egyet a legtöbb meleggel. Más dologban nem zavar semm ivelük kapcsolatban és ahogy artam nem utálom őket, nem akarom bántani őket, sem kiközösíteni sem eltűntetni sem semmi ilyesmit, éljenek nyugodtan békességben a többi emberrel.

Ha így gondolkodom miért vagyok szerintük homofób meg gyülőlködő meg primitív meg sötét meg még számos negatív jelzőt is felsorolhatnék mait itt kapok és kapnak a hozzám hasonló véleménynel élő válaszolók?

Köszönöm a válaszokat!

Nemet, kort és szexuális irányultságot is írhat aki szeretne, és kérem a veszekedést az obszcén és trágár kifejezéseket mellőzzétek, és a gyűlölködést is! Kultúrált és normális hozzászólásokat várnék, mert én is kultúráltan kérdeztem!

2012. dec. 24. 00:16
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/367 anonim ***** válasza:
23%
Miért is lenne káros a társadalomra? Te támadsz, hát bizonyítsd, hogy káros.
2013. jan. 4. 14:30
 182/367 anonim ***** válasza:
32%
Ezt már elmondtam többször más kérdéseknél. Megosztja a nemzetet, feszültségeket gerjeszt. Nem szolgálja a nemzetet utóddal. Másrészt a melegek a nemzetre káros liberális, szélső individualista nézeteket vallanak.
2013. jan. 4. 18:07
 183/367 anonim ***** válasza:
22%

Azok a heteró párak se segítik utóddal a társadalmat, akik nem akarnak vagy nem tudnak gyermeket vállalni. Akkor ők se házasodhassanak, hiszen így sose fognak családot alapítani.

Bocsánat, csak próbálok heteró ésszel gondolkodni.

2013. jan. 4. 19:09
 184/367 anonim ***** válasza:
64%

"Megosztja a nemzetet, feszültségeket gerjeszt. Nem szolgálja a nemzetet utóddal. Másrészt a melegek a nemzetre káros liberális, szélső individualista nézeteket vallanak."

1. Ha ti nem uszítanátok az embereket a melegek ellen, akkor nem lenne semmilyen feszültség.

2. Nem kötelező utódokat nemzeni. Ez nem egy tenyész csorda.

3. Honnan tudod, hogy a melegek milyen nézeteket vallanak? Van valami felmérésed? Amerikában Obama jobboldali kihívójának az egyik legnagyobb támogatója egy meleg milliárdos volt. Persze sok meleg liberális, de csak azért, mert a többi oldal gyűlöli a melegeket, így nincs sok választásuk.

2013. jan. 4. 22:27
 185/367 anonim ***** válasza:
73%

"Nem szolgálja a nemzetet utóddal."

Azt nem. Bezzeg a cigányok!! Azok aztán szolgálják a hazát rendesen. A legértékesebb emberek az országban, csak mert agyba főbe dugnak.

Bezzeg a meleg orvosok, tudósok nem jók semmire.

2013. jan. 4. 22:32
 186/367 anonim válasza:
22%

Hányszor is írtad a kis mondanivalódban, hogy "normális"? Tény, hogy a "normális" kapcsolat nő és férfi közötti. Ezekszerint nem normális mondjuk egy nő-nő felállás.. Meg mi ez már hogy "ne létezhessenek meleg házaspárok" mi vagy? politikus? Nem tudom amúgy miben érint a dolog vagy mi van, amúgy nem is nagyon érdekel, de ha nem vagy benne ilyen dolgokban, miért érdekel? esetleg valami elfolytott érzésed van a melegekkel kapcsolatban vagy van benned is... Nem is értem miért foglalkoztat valakit ilyen téma, ha csöppet sincs benne. Vannak melegek, meleg házaspárok stb... és hogy ne lehessen gyerekük?! komoly? Egyre többen válalják ezt fel, és attól mert melegek lehetnek érzéseik és akarhatnak gyereket. Attól mert egy gyereket két nő vagy két férfi nevel fel, még nem lesz az a gyerek se több se kevesebb attól hogy nem a "normális" nő férfi neveli. Attól a gyerek még nem lesz meleg, mert melegek nevelik. Egyetértek abban, hogy ha meleg valaki, a gyerek előtt max egy szájra puszi vagy ölelés, nem kell a szexuális életről is tudnia annak a gyereknek!!! Nem értem az ilyeneket, mint ez a kérdező... Kérdeznék én is valamit Tőled! Esetleg Neked nincs semmi gondod, hogy Velük/Velünk vagy elfoglalva? Hidd el, ezt se Mi válasszuk, a legtöbbünknek is nagyon nehéz volt elfogadni. Nekem pláne. 19éves koromig csak pasijaim voltak, aztán jött hogy a lányokat is szeretem, jelen helyzetbe csak a lányok, és most csak egy lányt! Ettől én már nem vagyok normális? És én is, és a párom is akar majd gyereket. Én most nem veszekedni akartam ezzel vagy hasonló, csak nem tudom miért foglalkozol a melegekkel?!

Üdv.

21/bi/L

2013. jan. 5. 19:08
 187/367 anonim ***** válasza:
41%

21BL: A "normális" oldalon nem csak egy hozzászóló van, hanem legalább három plusz a kérdező. Mi sem értünk feltétlenül egyet egymással mindenben. Csak beszélgetünk.

Az, hogy Te normálisnak érzed magadat az egy dolog. Az elvakult vallási fanatikus is normálisnak érzi magát, meg az a férfi is, aki képtelen egy nőnél megállapodni, ezért minden nő csak addig kell neki, amíg le nem fekteti egyszer. Normálisnak érzi magát az is, aki kisgyermekes családokat lakoltat ki. Lehetne folytatni a sort, a lényeg az, hogy attól, hogy valaki normálisnak érzi magát (mert megindokolja a saját tetteit), attól még a tettei nem lesznek feltétlenül normálisak.

Két lány vagy két fiú együtt? Nem, ez nem normális. De senki nem szól bele a devianciátokba, csináljátok egészséggel. Nekem is vannak devianciáim, most pl egyszerre két nőm van, mégse gondolom azt, hogy ez normális. Persze meg tudnám indokolni, ahogyan Ti is, de nem teszem. Ettől persze Te még megindokolhatod magadnak, hogy ettől jobban érezd magad.

Ami a gyereket illeti, rengetegen élnek csak nőkkel egy háztartásban. (Egyedülálló anya + nagymama, vagy anya + nagynéni stb. stb.) Ezek mind csonka családok. Egy normális családban férfi is van otthon. Más a hangunk, más a megközelítésünk, más a szeretetünk. Ez a normális. Sok kisgyerekes családot ismerek, egészen más, ahol férfi is van a családban.

De persze fel lehet nőni úgy is, hogy csak édesanyád van. Úgy is, hogy két édesanyád van. Akik esetenként ölelkeznek-puszilkodnak egymással, meg egy ágyban alszanak és reggelente az erotika belengi a hálószoba hangulatát. A gyerek átjön hajnalban és hirtelen nem tudja melyik cicihez bújjon oda. A kislány nem fogja az apa erős mellkasára tenni a fejét, nem fogja érezni a férfi illatát, izmait, erejét, féltő szeretetét. Nem kötelező.

De én szerintem normálisnak ezt ne nevezzük.

2013. jan. 6. 11:16
 188/367 anonim ***** válasza:
66%

Mért nem normális az, ha egy homoszexuális ember azonos nemű emberrel kezd kapcsolatot?

Hiszen melegek.

Szerinted az lenne a normális, ha hetero kapcsolatba kényszerítené magát?

2013. jan. 6. 14:41
 189/367 anonim ***** válasza:
78%
Jó kérdés, mit tekintünk "normálisnak". Szerintem az tekinthető normálisnak, ami a többség számára egy elvárható és megszokott magatartásforma, illetve amelynek van valamilyen logikai úton is levezethető pozitív hatása. A homoszexualitás egy eltérés (deviancia) a normális (heteroszexuális) élettől, nem csak azért, mert a testedet nem rendeltetésszerűen használod fel (a közösülés szerve a pun.ci, és nem a se.gglyuk); hanem azért is mert a nemi szerepek (ffi és nő), kommunikáció stb. mind rendellenesek egy ilyen kapcsolatban, azaz eltérnek a megszokott-tól, amit a terméeszet adott az emberi testnek és léleknek.
2013. jan. 6. 15:41
 190/367 anonim ***** válasza:
35%

Tehát a melegek nem megfelelően használják a testüket? Tehát csak az a normális, ha a puncit használjuk a szexre? Ilyen alapon a heterók nagyon kis százaléka él normális életet, hiszen így a különböző szexuális tevékenységek, mint például az orál és társai egyáltalán nem szolgálják a faj fenntartást ezáltal természet ellenesek.

Akkor ezek szerint a heterók körülbelül életük során 2-3 alkalommal élnek normális szexuális életet, hiszen a többi alkalommal védekeznek. Így gyermek sem születik. A gumi is természet ellenes ezek szerint.

Gondolkozz el még egy kicsit azon, hogy mi a normális, mert még nem jöttél rá!!!

2013. jan. 6. 19:24
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!