Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok lány megjátsza, (vagy tényleg az) hogy leszbi, de a melegeket, biszexuális férfiakat meg lenézik?
Sajnos pedig divat.
Pedig az igazi szerelem mindig szép, tök mindegy, hogy milyen nemű emberek között jön létre. De nem hiszem, hogy aki ismeri, milyen, ha lenézik ezért, képes lenne másokat lenézni. Még a szervezetekben is közösségileg szoktak együttműködni a melegek és a leszbikusok.
Ez hülyeség.:D Amelyik lenézi a meleg férfiakat, az nem leszbikus. :D Ennyi erővel saját magunkat is leköphetnénk a tükörben.
Bár én, ha heteró lennék se nézném le őket.
én is leszbi vagyok, és a legjobb barátom meleg. nemhinném, hogy általános, legalábbis én nem tapasztalom.
16, Bp.
Én is tapasztaltam ezt itt koleszban, hogy az albérletes kurv@'k átjárnak, és lenézik a melegeket, miközben ők folyamatosan fogják egymás kezét.
Azt gondoltam, hogy ennek az az oka, hogy mindenki visszataszító számára, aki nem akarja megdugni vagy ilyesmi.
Abszolút visszataszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!