Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Titeket zavarna ha kiderülne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha kiderülne az egyik osztálytársatokról, hogy biszexuális?

Figyelt kérdés
Egy lányról van szó, 17 éves. Bár ő mindig azt mondja, hogy "Amíg nem őket akarom az ágyamba rágatni, semmi közük hozzá", én azért mégis csak kíváncsi vagyok, hogy hogy reagálnátok, ha a ti osztálytársatokról derülne ez ki.

2012. okt. 12. 19:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kettő ilyen is volt, engem nem zavart, igaz, én fiú vagyok.
2012. okt. 12. 19:16
 2/8 A kérdező kommentje:
És légyszi az életkorotok is írjátok le :) Köszi :)
2012. okt. 12. 19:16
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Nekem középsuliban 2 osztálytársamról derült ki, hogy melegek, egy srácról és egy csajról. A csaj elég retek volt, az annyira nem lepett meg. A srác elég meglepett, mert 9.-ben még jóba voltam vele. Egyre jobban kezdet frusztrálni a jelenléte pl tesi óra előtti öltözéskor, vagy tusoláskor. Fél év alatt teljesen ki lett utálva a fiúk körében, de rá is tett, mert direkt hangoztatta a gyomorforgató sztorijait. A kis titka kiderülés után, a maradék 2 évben szinte mindenki kiközösítette, a lányokat kivéve. Ha nem hangoztatta volna és nem viselkedett volna úgy, mint egy kis ratyi homi, akkor eltudtam volna viselni. Én undorodom az ilyenektől és ezt a tudtára is adtam, többször is...

Szóval kb így.

22/F

2012. okt. 12. 19:39
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
Nekem van egy meleg fiú osztálytársam, és egy biszex lány. Mindenki tudja róluk, hogy azok. A meleg srác a lányokkal van inkább jóban, de a fiúkkal is elvan. A csaj nem a legnépszerűbb, de mielőtt kiderült a biszexsége sem volt az. Szóval nálunk csak a meleg fiúra néz picit furán a többi srác. Engem ezek abszolúte nem érdekelnek, mindkettőjükkel jóban vagyok.16l
2012. okt. 12. 21:21
 5/8 BlastNoise ***** válasza:
100%
Sz@rnèk rà. 17F
2012. okt. 14. 13:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Miert, fertozo? -.-
2012. okt. 14. 13:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyaltalan nem, mert nem ram tartozik, nincs jogom elitelni, vagy ilyesmi, ha ilyesmire gondolsz! :)
2012. nov. 3. 11:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Olyan szinten hidegen hagyna hogy csak na.

De mondok dúrvábbat. Egyik osztálytársamnak a mániája a saját székletének a lefotózása és körbeküldése facebookon. Természetesen mindenki letiltotta már. De az ilyen inkább zavaró és taszító. De megmondom őszintén nekem ezzel se lenne bajom ha tőlem távol tartja és nem mutogatja. Ugyan ez a véleményem a melegekről. Felőlem bármit amíg engem nem érint és nem nyomják az arcomba.

2016. dec. 4. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!