Miért lennék emiatt homofób, és miért gyűlölném emiatt a melegeket?
Ne mtartom magam homofóbnak! Nem gyűlölöm a melegeket!
Van pár dolog amiben viszont nem értek egyet néhány meleggel és amik elvi dolgok nálam!
Éspedig:
Homokosok ne nevelhessenek gyereket, mert a gyereknek any és apa kell, ez a természetes és egészséges család alapja, éa gyermeknek ez szükséges az egészséges testi/lelki fejlődéshez.
Nem támogatom a pozitív diszkriminációt és a megkülönböztetést. Ne legyenek meleg flvonulások, mert obszcén, provokatív, és csak feszültséget kelt, és ráadásul a kultúrált és a töbséggel harmónikus együttélésre törekedő melegeknek is ártanak ezzel!
Nagyon provokatív és feszültségkeltő dologok még a melegolimpia, meleg étterem, meleg uszoda, és más kimondottan csak melegek számára fenntartott szórakozó és kultúrális helyek erőltetett létrehozása! Miért nem jó nekik a heterókakl együtt, miért kell ezzel is a különbségeket mélyíteni?
A házasságot mint ahogy a mai formájában létezik a nő és férfi között, ne köthessék meg a melegek. Ne létezhessenek meleg házaspárok, mert a házaspár fogalma nőt és férfit takar, és takart már több ezer éve is, és ez a normális, miért tévedett volna az emberiség több ezer éven át, é miért lennénk most okosabbak mint az őseink? (véleményem szerint butábbak vagyunk most mint a múltban)
Nagyjából ezek a dolgok azok amikben nem értek egyet a legtöbb meleggel. Más dologban nem zavar semm ivelük kapcsolatban és ahogy artam nem utálom őket, nem akarom bántani őket, sem kiközösíteni sem eltűntetni sem semmi ilyesmit, éljenek nyugodtan békességben a többi emberrel.
Ha így gondolkodom miért vagyok szerintük homofób meg gyülőlködő meg primitív meg sötét meg még számos negatív jelzőt is felsorolhatnék mait itt kapok és kapnak a hozzám hasonló véleménynel élő válaszolók?
Köszönöm a válaszokat!
Nemet, kort és szexuális irányultságot is írhat aki szeretne, és kérem a veszekedést az obszcén és trágár kifejezéseket mellőzzétek, és a gyűlölködést is! Kultúrált és normális hozzászólásokat várnék, mert én is kultúráltan kérdeztem!
"Akkor ezek szerint a heterók körülbelül életük során 2-3 alkalommal élnek normális szexuális életet, hiszen a többi alkalommal védekeznek. Így gyermek sem születik. A gumi is természet ellenes ezek szerint"
Épp ti példálóztok folyton az állatvilágban jelenlévő b-zulással annak alátámasztására, hogy amit csináltok, az normális. De jó, ha tudod, az állatok sem csak a fajfenntartás miatt kefélnek. Szóval ez FAIL.
Akárhogy is csürjük-csavarjuk a témát, arra nem lehet hivatkozni, hogy az állatok miket csinálnak, és miket nem, mert mi nem állatok vagyunk. Ha ahhoz tartjuk magunkat, amit az állatok csinálnak, akkor teljesen normális a saját gyerekeink megölése is.
Épp ezért az, hogy a buzulás normális-e, nem biológiai kérdés, hanem morális. És a jelenlegi - igaz, már kihalófélben lévő - kultúrában nem számít annak. Pont.
03:34
Ez az egész mért is olyan fontos?
Így már nem is kell emberszámba venni a melegeket?
Nekik nem járnak ugyan azok az alapvető emberi jogok, mint másoknak?
"Nekik nem járnak ugyan azok az alapvető emberi jogok, mint másoknak?"
Egészen pontosan milyen jogok nem járnak a buzogányoknak? Én nem tudok egyetlen olyan jogszabályról vagy törvényről sem, aminek a szövegébe bele lenne irva, hogy "csak heteroszexuálisok", vagy "homoszexuálisoknak tilos".
Sirtok itt folyton, b-zmeg, a jogaitokért. De ugyanazokhoz a dolgokhoz nektek is jogotok van.
Házasság? Simán házasodhattok. Ellentétes nemü emberrel. Ahogy mi is. Hol van itt a jogfosztottság?
Ja, hogy saját nemüekkel akartok? Hát, azt nekünk se lehet. Megint csak nincs jogilag hátrányotok.
És nehogy valaki nekem azzal jöjjön, hogy azért van joghátrányban, mert a saját nemével akar házasodni, de a törvény ezt nem engedi.
Mert én meg akkor azt mondom, hogy én meg bankot akarok rabolni, csak hát a szemét törvény nem engedi, ezért jogfosztott vagyok. Vagy agyon akarom ütni a szomszédot, mer' folyton hangoskodik. De b-ssza meg, ahhoz sincs jogom, hát tiszta diszkrimináció van ellenem ebben az országban..
Báááá bááá bá!
Csak azt nem értem azzal kevesebb joguk lesz a heteróknak, ha engedik, hogy melegek is házasodhassanak? Valószínűleg azok a melegek nem véletlen akarják ezt, hanem mert szeretik egymást!
Igen, a meleg"házasság" a társadalom érdekeivel ellentétes!
(a) A házasság a polgári jog egyik legősibb intézménye. Definíció szerint férfi és nő együttélése, amelynek számos gazdasági, jogi következménye van. Nincs semmilyen nyomós ok arra, hogy ezt az ősi intézményt felhigítsuk, megváltoztassuk vagy kitágítsuk.
Tehát a meleg"házasság" támadás az egyik legősibb intézményünk léte, célja és értelme ellen.
(b) A család és ezen belül a házasság társadalmunk szövetének (még mindig) az alapja. A meleg"házasság" ezt szeretné nem kívánatos irányba megváltoztatni. Ezért a meleg"házasság" támadás a család ősi intézménye és emiatt a társadalom ellen is.
(c) A meleg"házasság" csak egy trójai faló, ami után követelni fogtok gyerekelhelyezést is. Ez pedig teljes mértékben elfogadhatatlan, mivel sérti a kisgyermek, és ezen keresztül az emberi faj azon természetes jogát, hogy a nemeknek megfelelő egészséges mintát tanuljanak: a férfi mintáját férfitól, a nő mintáját nőtől.
De hát jól mondja egy korábbi hozzászóló: senkinek semmilyen joga nem sérül jelenleg sem. A melegek is házasodhatnak -- férfi nővel, nő férfival. Ugyanis EZ a házasság. Ettől két férfi még élhet együtt vidáman, senki nem bánt titeket, de el a kezekkel a házasságról!
Mekkora álszentek vagytok! Olyanoktól féltitek a házasságot, akik házasodni szeretnének! Tiltsátok be a válást, akkor biztonságban lesz a házasság intézménye!
Kérdező, csak ennyit tudsz válaszolni? Ennyire tellett tőled. Az a baj, hogy nem veszitek észre, hogy nem tudtok érvelni rendesen. Csak annyit mondtok érvként, hogy: Csak, mert csak! Ez nem érv. Lehet mindenfélére hivatkozni, de igazán megalapozott választ egyikőtök se adott még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!