Miért lennék emiatt homofób, és miért gyűlölném emiatt a melegeket?
Ne mtartom magam homofóbnak! Nem gyűlölöm a melegeket!
Van pár dolog amiben viszont nem értek egyet néhány meleggel és amik elvi dolgok nálam!
Éspedig:
Homokosok ne nevelhessenek gyereket, mert a gyereknek any és apa kell, ez a természetes és egészséges család alapja, éa gyermeknek ez szükséges az egészséges testi/lelki fejlődéshez.
Nem támogatom a pozitív diszkriminációt és a megkülönböztetést. Ne legyenek meleg flvonulások, mert obszcén, provokatív, és csak feszültséget kelt, és ráadásul a kultúrált és a töbséggel harmónikus együttélésre törekedő melegeknek is ártanak ezzel!
Nagyon provokatív és feszültségkeltő dologok még a melegolimpia, meleg étterem, meleg uszoda, és más kimondottan csak melegek számára fenntartott szórakozó és kultúrális helyek erőltetett létrehozása! Miért nem jó nekik a heterókakl együtt, miért kell ezzel is a különbségeket mélyíteni?
A házasságot mint ahogy a mai formájában létezik a nő és férfi között, ne köthessék meg a melegek. Ne létezhessenek meleg házaspárok, mert a házaspár fogalma nőt és férfit takar, és takart már több ezer éve is, és ez a normális, miért tévedett volna az emberiség több ezer éven át, é miért lennénk most okosabbak mint az őseink? (véleményem szerint butábbak vagyunk most mint a múltban)
Nagyjából ezek a dolgok azok amikben nem értek egyet a legtöbb meleggel. Más dologban nem zavar semm ivelük kapcsolatban és ahogy artam nem utálom őket, nem akarom bántani őket, sem kiközösíteni sem eltűntetni sem semmi ilyesmit, éljenek nyugodtan békességben a többi emberrel.
Ha így gondolkodom miért vagyok szerintük homofób meg gyülőlködő meg primitív meg sötét meg még számos negatív jelzőt is felsorolhatnék mait itt kapok és kapnak a hozzám hasonló véleménynel élő válaszolók?
Köszönöm a válaszokat!
Nemet, kort és szexuális irányultságot is írhat aki szeretne, és kérem a veszekedést az obszcén és trágár kifejezéseket mellőzzétek, és a gyűlölködést is! Kultúrált és normális hozzászólásokat várnék, mert én is kultúráltan kérdeztem!
Nekünk nincs miért vagy mi ellen érvelni valónk!
Nektek van érvelni valótok a többség akarata és meggyőződése ellen, de semmi olyat nem tudtok mondani, amitől az elvárásaitok ne lennének erkölcstelenek, és az egészséges többség életvitelével és elveivel ellentétesek.
Melegek többségben sosem lesznek, de még fele-fele arány sem alakulhat ki, ezért nincs is miről beszélni, mi, a többség döntjük el, hogy mi az amit szeretnénk, és mi az amit nem!
Diszkrimináció nincs, mert nem kezelünk máshogy titeket mint bármelyik polgárt, ugyanúgy megtehetitek azt is amit mi! Házasodhattok amennyiben ellenkező nemű a párotok, és ezzel a házastársatokkal gyermeket is vállalhattok, ahogyan mi is. Ha ezt az erkölcsi és polgári/családi törvényt megsértitek, azzal csak további ellenszenvet és kirekesztő magatartást generáltok, és csak még több heteró fog fujjolni rátok.
Nekünk nincs bajunk a jelenlegi törvényekkel, nektek van bajotok velük és ezeken a törvényeken keresztül lényegében velünk is.
Úgy viselkedtek, mintha mi a hetero lakosság elnyomna titeket, mint valami rabszolgákat, vagy alsóbbrendű lényeket, de erről szó sincs, nem én titulállak másnak, és nem én titulállak alsóbbrendűnk, hanem te viselkedsz velem/velünk úgy , mintha mi felsőbbrendűnek gondolnánk magunkat, pedig erről szó sincs.
Ennyi az egész, és igen, ilyen pofon egyszerű a dolog, é ilyen egyszerűen el tudom intézni a kérdést!
202: igenis erkölcstelen egy meleg "házasság" ezt vallja az emberiség többségi hányada, a te véleményed tehát irreleváns, te gondolhatod erkölcsösnek, attól még nem az!
203: Hülyeségeket beszélsz, nézz utána a törvényeknek mielőtt hülyét csinálsz magadból!
Senki nem tiltja, hogy jogilag összekösd vele az életed, erre találták ki az élettársi kapcsolatot. Az azonos nemű párok együttélését a Polgári Törvénykönyv élettársi kapcsolatnak ismeri el. Nyilván nem minden olyan jog jár ezzel együtt mint a házassággal, de amit te írtál az pont nem ilyen, szóval hülyét csináltál magadból a tudatlanságod miatt fél perc alatt!
te meg gondolhatod erkölcstelennek, attól még nem az
...istenem, miért nem mész és csókolgatod a pápa kezét inkább
"Tételezzük fel, ha a barátom kórházba kerül az intenzívre, ahol nekem nem adhatnak ki információt róla, mert nem tartozok hozzá jogilag."
Tartson magával egy papírt, hogy betegség vagy bűncselekmény esetén ki a közvetlen értesítendő személy, hozzátartozó. Ez jogilag megoldható, ehhez nem kell házasság.
És nyugodj meg: a házasságot mint intézményt a rendes hetero párok sem tartják létszükségletnek, egyre csökken a házasodók száma. Érdekes módon a hetero párokat nem aggasztja az, hogy nincsenek összeházasodva csak pont titeket?
Hát persze mert nyilván egy dologra fut ki az egész: hogy gyereket szerezzetek. Ez azonban teljes mértékben ellenkezik a gyerekek érdekeivel.
A bejegyzett élettársi kapcsolat még a polgári törvénykönyvbe sincs benne, így az állam önhatalmúlag akár fel is bonthatja azt.
Sokan el akarják törölni még ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!