Miért ekkora parasztok az emberek?
Elkezdek beszélgetni egy hozzám közelálló emberrel, erre nem írt 10 percig, kiléptem mert gondoltam, ha már hírtelen mennie kellett köszönt volna el, vagy hívott volna fel 10 percig.
5 perc múlva visszaléptem,és letámadott,hogy:
'nem dobott le mert én fennt voltam te nem voltál fennt'
'volt már olyan régebben is hogy nem voltál elérhető'
'na de inkább beszéljünk másról'
Szó szerint látszik az írásból, hogy ledobta, és megpróbál vádolni azzal, hogy az én hibám.
Miért nem tudja egyszerűen azt mondani, hogy:
'Bocsi, ledobott, és most engedett vissza', miért bennem keresi a hibát, és rám keni?

meg mint én: D.
: D
Kicsit azóta nyugodtam, de nem szívesen beszélek vele. A parasztság inkább abban nyilvánul meg,hogy nem képes beismerni, ha miatta van valami, nyugtázza magát azzal, ha rám fogja, és azt gondolja hallgatok mint szar a gazban

Az ilyen csetelős kütyükben épp az a jó, hogy akkor irok és olvasok mikor akarok, nem vagyok hozzákötve. Közben végezhetem itthon a dolgaim, mert bármilyen furcsa számodra nem csak nálad zajlik azt élet, hanem másoknál is.
Ha mindenre azonnali választ követelsz akkor hivd fel telefonon.

Köszi:D Jót mulattam: D
Igen, azóta lenyugodtam, de azért bosszantó ám egy hírtelen felindulásból. Nem a nem válaszolással van a baj, de nemár,hogy elvárja, kérjek bocsánatot, hogy ledobott a szarság, és ő várt. Közben pont ahogy egyikőtök is írta, intézte a többi tenni valóját, vagy nem ért rá más miatt, 1000 ok, de utána ne engem vegyen elő felelősként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!