Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Észrevetted manapság mennyire...

Észrevetted manapság mennyire parasztok az emberek egymással?

Figyelt kérdés

Miért van ez? Pár évvel ezelőtt még nem volt ennyire

eldurvulva a világ, ma pedig... borzasztó!

2012. júl. 17. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

Észrevettem de a folyamat már rég óta tart nem csak mostanában tűntek fel. Azt hiszem egyre idegesebbek és elkeseredettebbek az emberek meg persze ki, mit hozott magával.

Én mindig egy nyugis, békés ember voltam, szerettem és még most is igénylem a kulturáltságot, sose bírtam a parasztokat, szeretem értelemmel elintézni a dolgokat.

De az az igazság, hogy néha annyira de annyira tele a ****-m mások parasztságával, meg azzal, hogy megpróbálnak hülyének nézni és lekezelni, ez az egész hülye magyar mentalitás, a taposás, az irigykedés, a rosszindulat, a lehúzás, a széthúzás, az egoizmus, a teszek mindenkire mentalitás, a mindenkihülyeénvagyokajani hozzáállástól és még sorolhatnám néha úgy eldurran az agyam, hogy még belőlem is kitör néha a baltás gyilkos.

És ha egy idegen egy ilyen pillanatban kap el hát joggal hiheti, hogy én is egy tapló vagyok pedig nem. Csak nem ismer. Nem mindenki egyforma de tényleg szaporodnak a bunkók. Mert úgyis mindenki mindent megengedhet magának, mert semminek sincs következménye.

2012. júl. 17. 22:12
 2/5 anonim ***** válasza:
48%

paraszt ember paraszt embert teremt

2 éve költöztem Pestre, először még kerülgettem az embereket, de aztán mindenki nekem ment, letolt mindenhonnan, ezek után megyek előre, mint az ágyú. Nem tudok mit csinálni.

2012. júl. 17. 22:17
 3/5 anonim ***** válasza:
30%

A liberalizmus avagy szabadság,egyenlőség,testvériség és egyebek.

Szabadság,mert mindent szabad mindenkinek.

Egyenlőség de szépen is hangzik..

Testvériség akár csak Káin és Ábel.

2012. júl. 17. 22:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Minden válaszoló véleményével osztozom. Sokmindenben igazatok van!
2012. júl. 18. 19:15
 5/5 anonim ***** válasza:

mindnekit basztat a főnöke+keveset keresnek az emberek+sok hitelük van(általában)=ez megélhetési problémákat okoz-> ez stresszt->sok veszekedés családon belül->aztán már annyira mély pontra kerülnek az emberek a túlhajszoltság és a családi gondok miatt,hogy egyszerűen nincs erejük jópofizni senkinek!böszmék lesznek,nem foglalkoznak egymással.

nézd meg a németeket! teljesen normálisak,mert nincsenek anyagi gondjaik! mindenki mosolyog.magyar embert mikor látsz az utcán mosolyogva sétálni? SOHA! mert mindenki robotol a semmiért nagyjából. én amikor rámosolygok valakire,az vagy hülyének néz,vagy azt hisz le akarok vele feküdni!nem is mondom mit gondolnak amikor egy férfire mosolygok pl metrón,piros lámpánál a másik autóba,boltban vagy akárhol...sajnos ehhez szoktak az emberek,mindenki a megélhetésért küzd és nem a másikkal foglalkozik!

a németeknél az a furcsa,ha nem mosolyog valaki,vagy dúdolászik séta közben!

remélem hasznos volt a válaszom :) 19/F

2012. júl. 28. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!