Mit tehetnék, ha parasztok támadnak?
Figyelt kérdés
Egy csajjal ülltünk egy padon érkezik egy srác csajjal meg még egy srác.Ahogy meglátnak a srác aki nem volt csajjal, mond valamit gúnyosan majd később mikor már csókolozok a csajjal, ugyanaz a paraszt, mind pofázik hangosan hátammögött pár méterrel, hogy "nem is tud csókolozni" stb. Ennél zavaróbb dolgot nem éltem át még soha.Földbe döngöltem volna a parasztot, de féltem hogy emiatt elmegy a csaj.Ti hagytátok volna, hogy igy beszóljanak?2012. márc. 6. 07:34
1/3 anonim válasza:
El kell onnan slattyogtni szépen. Ha valaki zavaró tényező volt a közelemben akkor bementem egy kaputelefonos lépcsőházba ahova nem tudtak követni és elhúzott az illető.
2/3 anonim válasza:
Ezért kell megtartani az ilyen dolgokat a négy fal között. Otthon annyit csókolózol, amennyit akarsz, senki se szól be. Sose értettem, miért jó az utcán enyelegni, ahol bárki láthat és bárki kellemetlen helyzetbe hozhat.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát azért akárhol én se csókolozok, de egy park területén a padon azért megengedhető szerintem.A válaszokból úgy veszem ki, hogy titeket nem is zavarna annyira és beérnétek annyival, hogy csendesen továbbmentek.Mindenesetre bennem tizszeres az indulat ilyen esetekben.
2012. márc. 6. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!