Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, ha parasztok...

Mit tehetnék, ha parasztok támadnak?

Figyelt kérdés
Egy csajjal ülltünk egy padon érkezik egy srác csajjal meg még egy srác.Ahogy meglátnak a srác aki nem volt csajjal, mond valamit gúnyosan majd később mikor már csókolozok a csajjal, ugyanaz a paraszt, mind pofázik hangosan hátammögött pár méterrel, hogy "nem is tud csókolozni" stb. Ennél zavaróbb dolgot nem éltem át még soha.Földbe döngöltem volna a parasztot, de féltem hogy emiatt elmegy a csaj.Ti hagytátok volna, hogy igy beszóljanak?
2012. márc. 6. 07:34
 1/3 anonim ***** válasza:
El kell onnan slattyogtni szépen. Ha valaki zavaró tényező volt a közelemben akkor bementem egy kaputelefonos lépcsőházba ahova nem tudtak követni és elhúzott az illető.
2012. márc. 6. 08:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kell megtartani az ilyen dolgokat a négy fal között. Otthon annyit csókolózol, amennyit akarsz, senki se szól be. Sose értettem, miért jó az utcán enyelegni, ahol bárki láthat és bárki kellemetlen helyzetbe hozhat.
2012. márc. 6. 08:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát azért akárhol én se csókolozok, de egy park területén a padon azért megengedhető szerintem.A válaszokból úgy veszem ki, hogy titeket nem is zavarna annyira és beérnétek annyival, hogy csendesen továbbmentek.Mindenesetre bennem tizszeres az indulat ilyen esetekben.
2012. márc. 6. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!