Miért érzik úgy egyes emberek hogy rájuk tartozik, hogy mikor akarunk a párommal gyereket?
Miért mit kérdezzen? Senki nem gondolja, hogy ez majd felbosszant. Ha meg már útban van, vagy megvan, akkor meg a nőket lehet alig leállítani, mert egyfolytában arról beszélnek.
De most komolyan udvariasságból kérdez valamit, ami lehet a témába vág. Kérdezze meg, hogy miért barna a cipőd, vagy szereted-e a főzeléket?
Ó, aki ilyen típus az soha nem fogy ki a kérdésekből. Az is más amikor csak rákérdez valaki és az is más amikor napi rendszerességgel teszi fel ugyanazt a megszokott kérdést és az ember már legszívesebben elbújna, ha meglátja az utcán.
Amíg nincs gyerek: Mikor lesz baba?
Első gyerek után: Mikor lesz kistesó?
Összejön a kistesó: Jól meggondoltátok?
Kistesó után: Mikor lesz harmadik?
Összejön a harmadik baba: Biztosak vagytok benne, hogy bírni fogjátok?
És így tovább...
Az egyik kollégám egy 10 perces beszélgetés alatt 9* (direkt számoltam) tette fel a kérdést, hogy mikor lesz baba.
Ha nem jön a gyerek akkor még rosszabb, mert akkor mindenki a lehetséges megoldásokkal jön és hozzá még sajnálkozik is.
Én ezeket a rokonokat, ismerősöket szépen leépítettem. Volt akinél csak az segített, hogy megmondtam, foglalkozzon a saját dolgával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!