Miért ilyen parasztok az emberek?
minden héten más postás jár és minden héten hétfőn meg kell kérni az épp aktuálisat hogy ne nyomja folyamatosan a kaputelefont mert felébred a gyerek és én is szívbajt kapok.
szerinted????
Az emberek nem figyelnek egymásra, és suli mellett lakni bizonyára nem kellemes, de ott ez van, nem várhatod el másoktól, hogy ne dudáljanak napközben.
Én egy társasházban lakom, ahol az egyik szomszéd éjjel-nappal zenét hallgat üvöltve, a lépcsőházban éjjel is ordítva közlekedik, úgyhogy sem mi sem a kislányunk nem tud aludni. Pedig tudja, hogy van egy kisbabánk, és amúgy is társasház, tehát másokra is figyelhetne, de ő valóban egy paraszt. Viszont napközben egy suli mellett sajnos nem várható el, hogy minden más szülő tudja, hogy a te kisbabád éppen aludni készül.
S sajnos amúgy is sok a paraszt.
Brutál ideges lennék.Miért nem hajlandók kiszállni a kocsiból?
Nálunk meg hajnal 5-kot túráztatja a szomszéd a buszt, plusz éjjel fél 11-kor jön haza vele.Na még akkor leszívja belőle a gázolajat, és újra indít.
Mekkora idióták vannak
Nem irigyellek. Nálunk meg ezek a "tilikülő" autók az idegesítőek, és tuti akkor jönnek mikor a gyerekek alszanak. Jön 2 szódás, 2 gázos-tápos, 2 jégkrémes, 2 fagyis-sütis. Minden napra jut, legtöbb 2x jön hetente. Sarkon lakunk a második házba, szóval ott tutira megnyomják az ablak alatt, hogy hallják a köv utcába hogy jön.
Volt hogy kimentem elé, és megkértem a gázost, hogy itt ne dudáljon ha lehet, mi úgysem veszünk palackot.
A postás nálunk is jó volt egy párszor összevesztem vele, elmagyaráztam, hogy akkor sem tudok kiérni az első csengetés után 2 mp-el ha kiugrok az ablakon, volt, hogy pont szopizott persze téli baba lerakni, felkapni valamit magamra és kimenni, ha véletlen nyugi volt a 4. csengetésre felkelt.
Az autó alapzaja nem zavar, sőt a gyerekek kiabálása sem még azon sem akadok fenn ha a 10 percben folyamatosan visít ,de miért kell dudálni 5*?
Ami még a legjobb, amikor a kamionnak mutogatnak és ő persze dudál, na meg 100-al jön és és a kereszteződésnél kanyrodik tehát mellé még rohadt nagyot is fékez na az a másik ami kiveri a biztosítékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!