Miért ilyen parasztok az emberek?
első v.
akkora hely van hogy a családnevünk is alig fér ki.
:(
amikor megszületett kiírtuk az ajtó mellé és a szomszéd is senkit nem érdekelt.
a múltkor a felettünk lakó 12 éves fia jött le este negyed kilenckor hogy beesett az erkélyünkre a rágója.
ki nem szarja le.... azt hittem eldurran az agyam.
Hát sajnálom, hogy ennyi paraszt van és ilyen sokunknak megkeseríti az életét.
Azért írtam ki és durrant el az agyam mert most is épp egy paraszt feldudálta a kicsim, de sebaj jön a nyári szünet:)), ez éltet, de szeptembertől még gázabb lesz a helyzet mert akkor már 1-el többen leszünk és 2 kicsi fog nyűglődni akik nem tudják kialudni magukat, pedig tényleg nem altatom csendben és sokat ki is bír de ezt az se bírná akiben 1 levél altató van.
Most le leszek pontozva, de egy kicsit szerintem túlfújjátok!
Ennél nagyobb zajban, mondjuk Pest belvárosában is nőnek fel gyerekek!
Komolyan nem értem,hogy miért volt akkor a bűn,hogy negyed 9-kor becsöngetett a szomszéd gyerek. Gyerek még, hát kellett neki a rágó. Lehet,hogy másé is be fog. Azért a negyed 9 még nem egy eszement késői időpont!
Mert ha végig olvassátok, akkor ne legyen dudaszó, de csöngessen postás, ne menjen el a tejes autó, ne jöjjön haza a szomszéd a busszal. Akkor tulajdonképpen mit lehet! Mondom ezt úgy,hogy van gyerekem! Persze, volt,hogy elment egy nagy motor 100-al utcában és felkelt rá. Elő fog később is fordulni biztos. Majd megszokja. Hangszigetelt szobát azért nem fogok neki csináltatni!
Bocsánat de nekem ez a véleményem!
Kedves utosó azért az más, ha egyhéten 1* elhúz egy motor, habár nálunk az is mindennapos, de miért kell dudálni?Amikor nem muszáj, és miért kell 5* becsöngetni, attól nem érek ki hamarabb:)
És azért kiakasztó mert mindennapos.
Hozzám se jöjjön 1/4 9 kor senki akkor fürdik és eszik a kicsi.
Én vagyok a felsőszomszédos!
nem hiszem el ma költöznek!!! éljen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
remélem a köv. lakó normálisabb lesz!!!
Szerintem is túl van reagálva!
Nektek hogy esne, ha a munkátok miatt parasztoznának le titeket?? A postásnak valahogy át kell adni a levelet. Bezzeg, ha pénzt hoz akkor már nem baj, ha percekig csenget, igaz? A jégkrémes meg csak úgy tudja eladni a cuccát, ha felhívja magára a figyelmet, ha fizetést akar kapni. Ha megáll az úton hang nélkül, senki nem veszi észre. Mi Pesten élünk, a gyerekem simán alszik egy vinnyogó tűzoltóautó mellett. Szoktatás kérdése az egész. Nem kell minden zajtól elszeparálni, mert később a szülőnek lesz rossz.
Na a postást én megoldottam: ha várható a családi, akkor be van kapcsolva a csengő, egyébként meg kikapcsolom és pont. Az értesítőt bedobja szegény, párom meg elhozza az ajánlott levelet.:) Amíg ilyen picik vagyunk, ez van! Lehet nyomni a csengőt!:))))
A Family Frost nálunk azért érdekes, mert amikor a kutyánk meghallja a tilinkolást, azonnal fájdalmas vonyításba kezd, de komolyan, mintha énekelne! Valami lehet azon a hangfrekvencián...
Az én lányom sosem csendben alszik csak éjjel.Akkor sötét is van és csend is és akkor piheni ki magát igazán.Nekem is feláll a hajam ha valaki rákönyököl a csengőre, bár nem sokszor ébredt fel tőle a babám.
A párom nagybátyja a szomszédban lakik.Van (elég sokszor), hogy hulla részegen jön haza(más dolga sincs)és nekiáll tankcsapdát üvölttetni.Amit én is tisztán hallok, pedig van köztünk 2 szoba és 2 fal.A babám van a fal innenső oldalán.Még sosem ébredt fel semmire a szentem, de megöl az ideg, mikor üvöltteti a zenét meg balhézik az éppen aktuális nőjével.
Volt már olyan, hogy a párom megkérte, hogy lehetne-e halkabban. erre az a gyökér annyit mondott:ha nem tetszik el lehet költözni!
Hát ha lenne hová meg miből már régen nem lennénk itt.
A legjobb az egészben, hogy a kislányunkat imádja, mindig grimaszol neki, kérdezget róla meg hasonlók, mintha érdekelné a gyerek.Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem tud tekintettel lenni rá?
Múltkor lenyomtuk a villanyóráján a biztosítékot, mert hajnali 3-kor arra ébredtünk, hogy sípol a monoszkóp a tévéjén, a kislány szobájában meg visszhangzott az egész.Csoda, hogy nem ébredt fel rá.
A párom kiment, lenyomta a kapcsiolót aztán vissza és mindenki aludt nyugodtan tovább :)
Elsején lesz 5 hós a lányom
Már írták! Ki kell kapcsolni a csengőt. A szomszéd is ezt csinálta, nem a postást szidta!
Persze, senki sem szereti, ha gyereke felébred, de azért nem kell világvégét csinálni belőle!
Nálunk volt,hogy valami meghibásodás miatt bekapcsolt a riasztó éjjel. Persze rossz volt, megijedt, de visszaaludt. Nem állt meg a fejlődésben és a riasztóst sem kezdtem el verni,hogy miért kapcsolt be a készülék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!