Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ilyen parasztok az emberek?

Miért ilyen parasztok az emberek?

Figyelt kérdés
Iskola mellett lakunk és amikor jönnek a gyerekekért( ez főként dél 1 körül van és az én kicsim aludna)1000-el nyomják a dudát, hogy jöjjön a gyerek persze a gyerek nem tudja, hogy az ő anyja dudál és vagy 5* megnyomja a dudát, hátha észreveszi ahelyett, hogy kiszállna és odaszólna a gyerekének. Kis város ez nem szólhatok be de mégis annyira idegesítő.
2011. máj. 26. 13:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
36%

első v.

akkora hely van hogy a családnevünk is alig fér ki.

:(

amikor megszületett kiírtuk az ajtó mellé és a szomszéd is senkit nem érdekelt.

a múltkor a felettünk lakó 12 éves fia jött le este negyed kilenckor hogy beesett az erkélyünkre a rágója.

ki nem szarja le.... azt hittem eldurran az agyam.

2011. máj. 26. 13:47
 12/20 A kérdező kommentje:

Hát sajnálom, hogy ennyi paraszt van és ilyen sokunknak megkeseríti az életét.

Azért írtam ki és durrant el az agyam mert most is épp egy paraszt feldudálta a kicsim, de sebaj jön a nyári szünet:)), ez éltet, de szeptembertől még gázabb lesz a helyzet mert akkor már 1-el többen leszünk és 2 kicsi fog nyűglődni akik nem tudják kialudni magukat, pedig tényleg nem altatom csendben és sokat ki is bír de ezt az se bírná akiben 1 levél altató van.

2011. máj. 26. 13:52
 13/20 anonim ***** válasza:
65%

Most le leszek pontozva, de egy kicsit szerintem túlfújjátok!

Ennél nagyobb zajban, mondjuk Pest belvárosában is nőnek fel gyerekek!

Komolyan nem értem,hogy miért volt akkor a bűn,hogy negyed 9-kor becsöngetett a szomszéd gyerek. Gyerek még, hát kellett neki a rágó. Lehet,hogy másé is be fog. Azért a negyed 9 még nem egy eszement késői időpont!

Mert ha végig olvassátok, akkor ne legyen dudaszó, de csöngessen postás, ne menjen el a tejes autó, ne jöjjön haza a szomszéd a busszal. Akkor tulajdonképpen mit lehet! Mondom ezt úgy,hogy van gyerekem! Persze, volt,hogy elment egy nagy motor 100-al utcában és felkelt rá. Elő fog később is fordulni biztos. Majd megszokja. Hangszigetelt szobát azért nem fogok neki csináltatni!

Bocsánat de nekem ez a véleményem!

2011. máj. 26. 13:58
 14/20 A kérdező kommentje:

Kedves utosó azért az más, ha egyhéten 1* elhúz egy motor, habár nálunk az is mindennapos, de miért kell dudálni?Amikor nem muszáj, és miért kell 5* becsöngetni, attól nem érek ki hamarabb:)

És azért kiakasztó mert mindennapos.

Hozzám se jöjjön 1/4 9 kor senki akkor fürdik és eszik a kicsi.

2011. máj. 26. 14:03
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem pontozlak azért le, én sem gondolom, hogy álljon meg a világ mert nekem gyerekem van, de azért legyünk már egymásra tekintettel.
2011. máj. 26. 14:04
 16/20 anonim ***** válasza:

Én vagyok a felsőszomszédos!

nem hiszem el ma költöznek!!! éljen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

remélem a köv. lakó normálisabb lesz!!!

2011. máj. 26. 15:24
 17/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is túl van reagálva!

Nektek hogy esne, ha a munkátok miatt parasztoznának le titeket?? A postásnak valahogy át kell adni a levelet. Bezzeg, ha pénzt hoz akkor már nem baj, ha percekig csenget, igaz? A jégkrémes meg csak úgy tudja eladni a cuccát, ha felhívja magára a figyelmet, ha fizetést akar kapni. Ha megáll az úton hang nélkül, senki nem veszi észre. Mi Pesten élünk, a gyerekem simán alszik egy vinnyogó tűzoltóautó mellett. Szoktatás kérdése az egész. Nem kell minden zajtól elszeparálni, mert később a szülőnek lesz rossz.

2011. máj. 26. 15:49
 18/20 anonim ***** válasza:

Na a postást én megoldottam: ha várható a családi, akkor be van kapcsolva a csengő, egyébként meg kikapcsolom és pont. Az értesítőt bedobja szegény, párom meg elhozza az ajánlott levelet.:) Amíg ilyen picik vagyunk, ez van! Lehet nyomni a csengőt!:))))

A Family Frost nálunk azért érdekes, mert amikor a kutyánk meghallja a tilinkolást, azonnal fájdalmas vonyításba kezd, de komolyan, mintha énekelne! Valami lehet azon a hangfrekvencián...

2011. máj. 26. 16:14
 19/20 anonim ***** válasza:

Az én lányom sosem csendben alszik csak éjjel.Akkor sötét is van és csend is és akkor piheni ki magát igazán.Nekem is feláll a hajam ha valaki rákönyököl a csengőre, bár nem sokszor ébredt fel tőle a babám.

A párom nagybátyja a szomszédban lakik.Van (elég sokszor), hogy hulla részegen jön haza(más dolga sincs)és nekiáll tankcsapdát üvölttetni.Amit én is tisztán hallok, pedig van köztünk 2 szoba és 2 fal.A babám van a fal innenső oldalán.Még sosem ébredt fel semmire a szentem, de megöl az ideg, mikor üvöltteti a zenét meg balhézik az éppen aktuális nőjével.

Volt már olyan, hogy a párom megkérte, hogy lehetne-e halkabban. erre az a gyökér annyit mondott:ha nem tetszik el lehet költözni!

Hát ha lenne hová meg miből már régen nem lennénk itt.

A legjobb az egészben, hogy a kislányunkat imádja, mindig grimaszol neki, kérdezget róla meg hasonlók, mintha érdekelné a gyerek.Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem tud tekintettel lenni rá?

Múltkor lenyomtuk a villanyóráján a biztosítékot, mert hajnali 3-kor arra ébredtünk, hogy sípol a monoszkóp a tévéjén, a kislány szobájában meg visszhangzott az egész.Csoda, hogy nem ébredt fel rá.

A párom kiment, lenyomta a kapcsiolót aztán vissza és mindenki aludt nyugodtan tovább :)

Elsején lesz 5 hós a lányom

2011. máj. 26. 16:30
 20/20 anonim ***** válasza:
63%

Már írták! Ki kell kapcsolni a csengőt. A szomszéd is ezt csinálta, nem a postást szidta!

Persze, senki sem szereti, ha gyereke felébred, de azért nem kell világvégét csinálni belőle!

Nálunk volt,hogy valami meghibásodás miatt bekapcsolt a riasztó éjjel. Persze rossz volt, megijedt, de visszaaludt. Nem állt meg a fejlődésben és a riasztóst sem kezdtem el verni,hogy miért kapcsolt be a készülék!

2011. máj. 26. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!