Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor lehet emberek közé...

Mikor lehet emberek közé vinni a babát? (pl. közért, zsúfoltabb helyek)

Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 13:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés hogyan viszed a babát? Mi már 4 hetesen Frankfurt belvárosában sétéltunk, de mózesben volt így közvetlenül senkivel sem találtkozott. Boltokba is a mózesben szinte teljesen eltakarva van.

De pl hordozóban egy zsúfolt buszon nem vinném max 3 hós kora felett.

Amúgy mi 3 hósan repültünk is, az is zsúfolt volt. Akkor már élvezte nézelödött.

2011. márc. 11. 13:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez függ a te "bátorságodtól" és persze a feltételeidtől is. Az emberek az első babáűt általában jobban féltik, sokkal később merik emberek közé vinni. Aztán a 2., 3. babával már általában bátrabbak és persze a kényszer nagy úr... Ha a nagyot vinni kell oviba vagy be kell vásárolni a főzéshez és nincs segítség, hát a pici is megy...

Általában azt mondják, hogy az első oltást érdemes megvárni, utána már mehettek... Hát, mi sajnos ezt nem tudtuk kivárni a legkisebbel.. ő már 2 hetesen jött velünk nagy bevásárlásra, mert a tesóknak meg kellett venni a sulis cuccokat. :)

2011. márc. 11. 13:59
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Én 2 hónaposan vittem először a Spar-ba, nem volt jó élmény mert sírt végig, na ezután le is redukáltuk a menést. Most 2 éves és alig vittük eddig valahová úgyhogy neki is szokatlan és nekünk is.

Szerintem ilyen időben a 2 hónapot várd meg.

2011. márc. 11. 14:13
 4/8 A kérdező kommentje:
1 hós a babám,közértbe vinném babakocsival,meg mennénk ágyat nézni is,de nem nagyon tudok kimozdulni a baba nélkül,mert gyakran kell neki anyuci:)
2011. márc. 11. 14:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi már 3 hetesen vittük (októberben született) a Tescoba is, mindenhova amerre mentünk. Nem is bánom mert nem fél senkitől sem, mindenkire mosolyog. Nagyon szereti ha vásárolni megyünk, ül a hordozóba és nézelődik :) Most 5 hós.
2011. márc. 11. 14:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez tényleg atól függ mennyire félted, mi 5 hetesek voltunk mikor elmentünk vele 35km-re babakocsit vásárolni, mondjuk Ő végig aludt, de bevitem mindenhová magammal.
2011. márc. 11. 14:25
 7/8 anonim ***** válasza:
21%

Az én babám 7 hós, eddig egyszer vittem Sparba, még augusztusban, mikor született, aztán bejött a rossz idő, mindenki köhög, tüsszög, influenza stb stb, na azóta én ugyan nem viszem sehova! Minek fertőztessem meg a gyerekemet, ha megtehetem, hogy itthon hagyom anyura, vagy inkább rábízom a férjemre a vásárlást.

Persze aki nem tudja kire hagyni, annak vinni kell. Én szinte egész télen nem voltam emiatt sehol, de nem bánom, fontosabb hogy nem lett beteg a babám.

2011. márc. 11. 23:17
 8/8 anonim ***** válasza:
2 hétig kellett a kórházban lennünk a szülés utáni komplikációk miatt. azóta 2naponta vissza kell mennem ellenőrzésre. nincs kire hagynom, viszem magammal, semmi baj nincs, jól felöltözünk, kocsiba be és irány. végig alszik általában. de már voltunk kint sétálni is babakocsival mikor sütött a nap fél-1 órát, és néha kimegyek vele az erkélyre. pénteken lesz 3 hetes, és első baba.
2011. okt. 21. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!