Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért utálják a Jobbikot?

Miért utálják a Jobbikot?

Figyelt kérdés

Miért mondják, hogy egy "neonáci fasiszta párt"?

Mert elege van abból, hogy a cigányok kirabolnak álladóan Baz megyében magyarokat és arra fogják, hogy "nem akarjuk de szegények vagyunk kérünk több segélyt" 80.000 forint segélyt kapnak gyerekenként dolgozni nem akarnak.

Vagy mert szerintük nem elfogadtató, hogy Budapesten megrendezik miden nyáron a ratyifesztivált (ami országméretű) és lebénítják a közlekedést, a hősök terét a múzeumokat és turisták? Mi lesz velük? Meg akarja nézni a hősök terét... És? "Bocsánat a belvárosban ratyifelvonulás van" Buzulni akar? Buzuljon a 4 fal között.

A zsidókról meg csak ennyit: https://www.youtube.com/watch?v=JL4Cu-K17vE

A triaonos és az eus kérdében én sem értek egyet a jobbikkal.

2012. dec. 1. 17:24
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
30: Jézus! Pl egy turista. Sok ezer hülye f*sz ratyi lebénítja a közlekedést.
2012. dec. 30. 17:55
 32/36 anonim ***** válasza:

"27- első körben kikutathatnád inkább a Magyar helyesírási szótárt!!! :) "nagymagyar""

Mért, mi volt a helytelen benne?

2012. dec. 30. 19:24
 33/36 anonim ***** válasza:
a katonásdit játszó egyenruhások talán nem bénítják meg a közlekedést? engem ők sokkal jobban zavarnak, mint bárki más, aki felvonul, legyen az meleg vagy buddhista vagy csehszlovák...
2012. dec. 31. 00:35
 34/36 A kérdező kommentje:
Lebénítják a közlekedést ők is, 100méterre. rályuk nem költentek milliókat. Mindegy. Hagyjuk ezt a témát. Szánalmasak vagytok ezzel a "jaj szegény cigánykám, szegény családban nőtt fel. Kell neki a pénz, na majd szerez 20 forintot ha halálrakínoz egy öregasszonyt"
2012. dec. 31. 00:43
 35/36 anonim ***** válasza:

"rályuk"??? Na te aztán ne szóljál le senkit!!!! Lesüt a kommentjeidről, hogy mekkora egy primitív suttyó vagy, mint a legtöbb jobbikos, akik nem tudnak mást, csak zsidózni, cigányozni meg ratyi b*zizni, de úgy megnéznék már egy olyan nacionalista csoportot, akik művelik a kultúránkat, tudnak verseket, néptáncolni, vagy csak egyáltalán helyesen beszélni/ írni.

a 27-es válasz más volt még múltkor csak kitörölték - képzelheted, hogy milyen színvonalú volt az is. Kb. mint a kérdező megszólalásai.

2012. dec. 31. 16:17
 36/36 anonim ***** válasza:

Ja, akkor értem (a 27-esre mondom).

" Hagyjuk ezt a témát. Szánalmasak vagytok ezzel a "jaj szegény cigánykám, szegény családban nőtt fel. Kell neki a pénz, na majd szerez 20 forintot ha halálrakínoz egy öregasszonyt"

"

te általánosítsál már, én pl. nem is mondtam semmit a cigányokról. És úgy utálom, hogy valaki rögtön az ellenkező végletet látja bele, ha vmivel nem értünk egyet.

Pl.: ha nem szeretem a kutyákat, nem fojtok rögtön vízbe kutyakölyköket. Mint ahogy attól, hogy nem mondom, hogy kivétel nélkül minden egyes cigánnyal baj van (mert igen, én ismerek ellenpéldát személyesen, aki tanul vagy dolgozik, becsületes, stb.), attól még félek az utcán egyedül, ha szembejön velem egy ilyen társaság, és mondjuk elég közönségesnek látszanak, és nyilván senki nem mondta, hogy öreg néniket kell verni.

A meleg kérdésről meg szerintem akadjunk le, mi is, ránk is vonatkozik, meg Te is, mert olyan mondva csinált dolognak érzem, kicsit olyan kötözködjünk még hangulatú, mi meg ugyanez ellenkezőleg. Annyit azért hozzátennék, hogy a melegfelvonulástól még sosem kellett félnem, hogy kirabolnak, megvernek, megerőszakolnak, megkéselnek, vagy megdobnak petárdával, mint ahogy most Szilveszterkor NAPPAL nem mertem végigmenni az egyik utcán egy fiú társaság miatt (nem voltak kisebbségiek, csak szimplán részegek), és szívesebben engedném ki a gyerekemet az utcára, ha lenne, vagy saját magamat, vagy akárkit, mert tőlük legalább nem félek. És szerintem ebben az országban most jelenleg nem a melegek a legnagyobb probléma (bár ez odafelé és visszafelé is igaz).

2013. jan. 3. 00:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!