Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért utálják a Jobbikot?

Miért utálják a Jobbikot?

Figyelt kérdés

Miért mondják, hogy egy "neonáci fasiszta párt"?

Mert elege van abból, hogy a cigányok kirabolnak álladóan Baz megyében magyarokat és arra fogják, hogy "nem akarjuk de szegények vagyunk kérünk több segélyt" 80.000 forint segélyt kapnak gyerekenként dolgozni nem akarnak.

Vagy mert szerintük nem elfogadtató, hogy Budapesten megrendezik miden nyáron a ratyifesztivált (ami országméretű) és lebénítják a közlekedést, a hősök terét a múzeumokat és turisták? Mi lesz velük? Meg akarja nézni a hősök terét... És? "Bocsánat a belvárosban ratyifelvonulás van" Buzulni akar? Buzuljon a 4 fal között.

A zsidókról meg csak ennyit: https://www.youtube.com/watch?v=JL4Cu-K17vE

A triaonos és az eus kérdében én sem értek egyet a jobbikkal.

2012. dec. 1. 17:24
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Csak az a terület már a románoké és a szlovákoké. És személyes tapasztalatom van arra, hogy a "határon-túli magyarok" nem tartják magukat magyarnak számtalanszor láttam a facebookon és a nevéből tudom hogy magyar de hogy olyan példát mondjak amit talán te is hallottál Szlovákia zászlaját az olimpián magyar sportoló vitte ezekért kérjük visza a területeke? És azt is megtehetik hogy egyszerűen hazajönek
2012. dec. 1. 18:12
 12/36 anonim ***** válasza:
69%

"Nem az a bajom hogy felvonulnak hanem az hogy kb 7órán keresztül nem lehet bejutni a múzeumba vagy a hősök terére. "

mert te aztán az évnek pont azon az egy napján, pont abban az időpontban akarsz mindenképp elmenni múzeumba, máskor nem is lehet....

Ennél álságosabb és szánalmasabb kifogást nem találtál?

tipikus jobbikos f@sz.

"És a videót nézd már végig. Szerinted ezzel nem kell foglalkozni????"

Tudod értelmes ember esetleg a teljes beszédet is megnézte anno, és nem csinált műhiszit egy olyan politikusi kijelentésből, ami megjegyzem, pont, hogy az ellenkezőjéről szólt, mint amit a kuruc és társai belehazudtak (pont, hogy az izraeli befektetők Izraelbe való visszacsábításáról beszélt Peresz, de persze ahhoz esetleg nem csak 40 másodperc kiragadott részt kellett volna nézni, hanem az egész beszédet elolvasni - jah, hogy az a primitív jobbikos agyadban fel se merült???

Egyedül a jobbikos gyökerek azok, akik évek óta is ezt a f@szságot nyomják, és talán még el is hiszik.

De persze amikor egy jobbikos zsidózik egy szaftosat a parlamentben, akkor rögtön jön az egész álszent sunyi bagázs, hogy áhh, dehogy, az nem is azt akarta mondani, csak kiragadták a szövegkörnyezetből..

azért utáloma jobbikot, mert egy primitív, gyűlölködést szító kártékony féreg-gyüjtőhely. Azért, mert az elmúlt évtizedek legkártékonyabb szervezete, ugyanis ez a csürhe intézményesítette a nemzeti egység szétverését, hogy majd ők megmondják, ki a magyar és ki nem - ezzel teljes hatékonysággal szétverve az egyetlen köteléket, ami összekötné itt az embereket világnézettől, véleménytől, bármitől függetlenül összekötné az embereket. Ezt a köteléket úgy hívják normális országokban, hogy nemzet, és ez f@szkalap társaság ezt verte szét és veri szét óriás svungokkal, és a sok primitív barma még büszke is rá.

Azért utálom a jobbikot, mert egyszerűen nemzetgyilkos. Azért utálom a jobbikot, mert egyszerűen primitív gyűlölködő genygombóc, és ez a gyűlölködés megöli és tönkreteszi a nemzetemet.

Azért utálom a jobbikot, mert pl. én, aki akár még 1-2 éve is a világ egyik legbékésebb embere voltam, a folyamatos trógerságaikkal odáig hergeltek, hogy már én is úgy állok hozzájuk, mint ők hozzám: mint ellenséghez - és nem pl. mint egy másik egy velem egy nemzethez tartozó emberhez, akit ha s.ggfejnek is tartok, de azt nem tagadom, hogy minket az egy nemzethez tartozás összeköt.

Legyen az a legelvakultabb Orbán-hívő droid, vagy összeaszott agyú Thürmer-kommunista, akármilyen degenerált hülyének is tartom őket, attól még egy pillanatig nem vonom kétségbe, hogy magyar degenerált hülyék, akikkel ezen oknál fogva összeköt valami. Akikkel pl. a személyes ellentéteket félretéve tudunk együtt szurkolni a nemzeti csapatoknak, vagy akikkel ha valami van, akkor természetes, hogy össze tudok fogni velük egy közös cél, ügy érdekében, félretéve a személyes ellentéteket, hiszen erről szól a nemzet.

Viszont a jobbik elérte azt, hogy addig kántálták, hogy ki mindenki nem tartozik bele a nemzetbe, hogy már én is külön nemzethez tartozónak tartom magunkat: ehhez a csürhéhez engem semmi nem köt.

Előbb vágnám le a teljes karom, minthogy akár egynek is a kisujjamat nyújtsam segítségül.

így már világos, hogy milyen pusztítást műveltetek és műveltek, vagy még mindig nem volt képes felfogni az a jobbikos agyad?

2012. dec. 1. 18:32
 13/36 A kérdező kommentje:

látványosságot. és melegek a miatt nem tud.

A videóban benne van hogy "ha így folytatjuk eljutunk mindenhova" hát ez aztán tényleg a zsidó befektetők izraelbe csábításáról szól

Te is csak egy ilyen mániákusan egyiráyba hala zsidósegnyaló fideszes f@sz vagy pont úgy káromkodsz te mint aki tudja hogy nincs igaza hagyuk em akarok egy ilyen f@sszal vitatkozni mint te még lehúzol a te szintedre és legyőzöl a rutinoddal

2012. dec. 1. 18:54
 14/36 A kérdező kommentje:
bocs a modat elejeét véletlenül kitöröltem az volt hogy egy külföldi pl munkaügyben jön ide és meg akarja nézni és a melegek miat nem tudja hát...
2012. dec. 1. 18:57
 15/36 anonim ***** válasza:

Lehúzol a szinteddel és legyőzöl a rutinoddal. édes Istenem, de utálom ezt a szöveget, Woody Allen kb. 40 volt, mikor kitalálta, most meg lehet nézni, azóta mennyi, és még mindig ez a frappáns beszólás. (Ennek nincs köze a Jobbikhoz, ezt mindenkitől utálom, mindenki úgy tudja előadni, mintha tőle hallanám először.)

Mindazonáltal én nem az vagyok, akinek mondtad. Én nem káromkodom, stb., szóval én azért hozzászólok.

1., Nem fejtetted ki, konkrétan milyen személyes tapasztalatra gondolsz, amikor azt írod, nem is karnak magyarok lenni. Nekem pont az ellenkező a tapasztalatom: kikérik maguknak, hogy ha a magyarországi magyarokat magyarnak nevezed (mert akkor ők mik?), azt akarják, hogy tedd hozzá, hogy MAGYARORSZÁGI magyar. Ez az én tapasztalatom.

Egyébként nem lehet, hogy más okból nem vállalja, hogy magyar? Pl. fél kisebbségben lenni ott, vagy ilyesmi?

3., Mért ne tudna a turista bemenni? Én nem tudom, hogy működik ez a vonulgatás, de szerintem van lába, kikerüli az embereket, és bemegy. Valószínűleg a saját hazájában is látott már ilyet.

2012. dec. 1. 20:12
 16/36 anonim ***** válasza:

Bocs, 3 helyett természetesen 2-t akartam írni.

karnak=akarnak

2012. dec. 1. 20:13
 17/36 anonim ***** válasza:
77%
Én nem utálom, csak lenézem, meg jókat röhögök rajtuk. Szerintem vicces párt, elvált öreg alkeszok, meg élet nélküli fiatal suhancok gyűjtőhelye. Találkoztam is jópár jobbikossal egy volt barátom révén, pont olyan primitívek voltak, mint te, rajtuk is röhögtem egy sort, hadd gyűlölködjenek. A legjobbak a tudományos magyarázataik, olyat is hallottam, hogy a zsidók impotenssé akarják tenni a magyar férfiakat, ezért különböző szereket kevernek a gyógyszerekbe. Természetesen a magyar földre fáj a foguk. Igen humoros dolgokról meséltek, nagy kár, hogy nem gyűjtöttem.
2012. dec. 1. 21:04
 18/36 anonim ***** válasza:
A jobbikot abból a szempontból csípem,hogy kiáll a magyarokért vidéken,akiket a cigányok fosztogatnak.Viszont szerintem túl szélsőséges,nézhetné a másik oldalról is egy kicsit a világot.
2012. dec. 1. 21:57
 19/36 anonim válasza:
48%
Azért utálják mert hallották hogy listát akarnak vezetni a kettős (izraeli-"magyar") politikusokról. Azzal senki nem foglalkozik hogy a 47ezer forintos fideszes Zsiga Marcellük 7 misiért csináltatta meg az utat, de csak a saját házáig. Az ilyen emberek meg is érdemlik hogy nyomorognak, menjenek legközelebbis a Fideszre szavazni és éljenek meg 47ezerből míg a kedvenceik uralkodnak rajtuk. De a Jobbik az nagyon-nagyon rossz... Aha...
2012. dec. 2. 07:41
 20/36 anonim ***** válasza:

"Miért mondják, hogy egy "neonáci fasiszta párt"? "

Mert az.

1)Rasszista, kirekesztõ. Azt állítják, hogy emberek tulajdoságai ( pl szorgalom, becsület, stb ) következnek a származásukból ( pl, hogy piréz, matagál, kínai vagy épp eszkimó ) .

Ennek épp a héten adta fényes bizonyítékát Gyöngyösi Márton, utána Novák Elõd. Egy fejlettebb ország Parlamentjében egyiknek sem volna helye. GyM-nek azért, amit mondott, NE-nek, mert úgy tett, mint aki elhiszi, hogy ilyet ki lehet magyarázni.

2) Programjukból, megszólalásaik tulnyomó többségébõl az derül ki, hogy ha hatalomra jutnának, "totális államot" csinálnának ( ha nemtod, mi az, ott a gugli ).

Ez a kettõ együtt pont az, amit fasizmusnak neveznek.

2012. dec. 2. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!