A cigányok lenézik a magyarokat vagy utálják őket? (lent folyt. )
Egy faluban élek, ahol nagyrészt cigányok laknak. Nem akarok általánosítani, mert van kivétel, de legtöbbjük igénytelen a környezetére, nem gondozza a füvét, az udvarát, a házát, koszos ruhában megy boltba, utazik a buszon stb. Meglehetősen rossz anyagi körülmények közt élnek és alul iskolázottak, gyermekeikkel gond szokott lenni az iskolában.
Amit nem értek, az az, hogy mindezek ellenére, miért parasztozzák a magyart, és mire fel van olyan nagy képük? Mert akiket parasztoznak, azok náluk jóval jobb körülmények közt élnek, amiért megdolgoztak. Nyilván irigyek valamilyen szinten, de mire büszkék az ilyen emberek?
Ti hogy látjátok ezt?
Ha Te vagy Én lennék cigány, ilyen körülmények között szitén így tennénk, ugyanúgy hőbörögnek a gazdag értelmiségi cigányokra is, mert nekik jutott pedig ugyanabból a származásból valók
Bevallom én is irigy vagyok olyanokra akik gondolnak egyet és vesznek valami jót, míg nekem gyűjteni kell
El kell engedni magunk mellett a rossz megjegyzéseket
20/F
Azt is kinézik maguk közül, leparasztozzák és árulónak nevezik amelyik normálisan él (szóval nem sért törvényt, és dolgozik rendesen).
Primitívek.
tök min1 hogysárga(pl kinai)tök mind1 hogy sötét böru,vagy épp fehér ... ember,ember ,ember,.
volt néhány "néger" munkatársam ,nagyonis normálisak.nem néz le senki senkit...
ennyi
te irányitod az életed .Meg az ,hogy menyit tudsz dolgozni,s milyenek a belsö tulajdonságaid.
mintahogy "cigányok" se léteznek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!