Ha írok egy ellenutópiát, amiben a cigányok és a zsidók elnyomják a magyarokat, akkor kiadathatom a könyvem, vagy rasszista műnek minősül?
Épp ez az, kedves utolsó, hogy nem akarok beállni a sorba. Elég mesekönv van már így is arról a témáról.
Ja, és még egy dolog az elsőnek: már megvan az ember, aki segíteni fog, hogy ne lehessen megcáfolni majd a könyvet. ;)
"Miért szar az, ha valakinek egyedi(bb) ötelete van?"
- Nekem is van egy egyedi öteltem: írok egy köynvet a sz*rról. Ilyen tanulmáynkötetl enne rengeteg képpel tarkítva. Jól hangzik, mi? Szerintem tök egyedi. Az előszót meg esetleg Vona Gábor írhatná.
"Vagy csak a holokauszt a menő?"
- Senki nem beszélt a holokausztról.
"Épp ez a bajom, ez ellen szeretnék tenni."
- Úgy, hogy írsz egy ilyen baromságot... Bocs, ha nem látom az összefüggést.
Látom, nem vagy képes felfogni a párhuzamot a könyv témája és a holokauszt között. No mindegy, nem is vártam. :) Az összefüggést se hittem, hogy megérted, de ez is mindegy. :D Elfogadom, hogy vannak logikátlan emberek. ;)
És szívesen elolvasom a szarról szóló tanulmánykötetet, ha elárulod majd a címét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!