Melyik az az eszköz ami nem minősül fegyvernek?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Igen, megtudnám őket ölni, hihetetlen nagy gyűlöletet érzek, és ezt elviselni nap mint nap elég rossz. Meg alapból ha a barátnőmmel sétálok? Hogy biztosítom neki a biztonságot, ha magamnak sem tudom garantálni? Menjek haza fél7kor mert sötétedik és kijönnek a csúnya bácsik? Úgyanmár. lehet tényleg nem fog érdekelni a törvény, és lesz nálam valami -boxer, bicska vagy kitudja-, de igyekszem nem használni, és tényleg kerülni a balhét (ésszel, ami egyenlőre nem tudom mit fed).
Jöhetnek további válaszok, örülnék neki nagyon!:)
Jogilag gázpisztolynak minősülő gumilövedékes fegyver:
"Jogilag a fegyver gáz-riasztónak minősül, viselési engedély kérhető rá mely után legálisan viselhetjük az utcán akár gumira töltve is. Gáztölténnyel nem próbáltam ki, de természetesen gázra töltve is úgy működik a fegyver, mint a többi 9mmK gáz-riasztó revkó. Véleményem szerint maximálisan megéri a fegyver az árát, nagyon jó vétel, otthonvédelemre másodfegyvernek is kitűnő, utcai viseletre meg nincs ennél használhatóbb jelenleg a piacon."
Itt működés közben:
Valaki felhozta a sakkozó és a bokszoló gyönyörű példáját, meg hogy járjunk túl az eszükön mint a róka a mesében.
Nem akarok kötekedni meg semmi ilyesmi DE!
Megnézem azt az embert, aki ha 4 cigánnyal találja szemben magát egyedül egy sötét sikátorban csupán puszta ésszel kivágja magát a helyzetből.
Boxert meg viperát ne használj szerintem, viszont van mindkettőnek óriási előnye de hátránya is.
A kés 8 centi alatt megoldás, de a féltéglától kezdve a gázpisztolyig minden beválhat
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!