Miért nevezik a cigányok a magyarokat egymás közt, verébnek meg parasztnak?
Azt hallottam,hogy azért hasonlítják a verébhez a magyarokat mert sok van belőlük és értéktelenek a szemükben. Parasztnak meg azért mert kijártak a földekre lopni és így figyelmeztették egymást,hogy jön a paraszt.
De kiváncsi vagyok más véleményére is.
Nem tudom de csak magukat alacsonyítják le ...
Én személy szerint utálom őket ... (persze vannak kivételek)Nem 1 cigány ismerősöm van és ők normálisak ...
A cigányok csak magukat szégyenítik ezzel. Én a cigányokat két csoportba sorolnám : 1: az elmebeteg,szemetekre
2: a tök jófej és normális ( én is cigány vagyok ). A magyarok és a cigányok között vannak problémák. Persze nem minden esetben.
A cigányok normálisak. Akik ilyen jelzőkkel illetik a Magyarokat azok a romák.(férgek)
A cigányok még a 20adik században is 'parasztok' voltak.
De persze a bunkó tudatlan roma erről semmit nem tud.
Igen földművesek voltak. Abból éltek. Ez tény.
Meg voltak árusok is.. de túlnyomó többségben földművelők voltak.
Előző válaszadónak: Akkor nem indiából jöttek véletlenül?
Földművesek??? Ezek? Ha földművesek voltak, akkor itthon is tudnának dolgozni, és nem a napon heverni egész nap a kapa mellett.
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-06 21:06
Cigány vagy? Én védem azokat a cigányokat akik normálisak, mert sajnos mégis be kell ismerniük hogy cigányok, amivel persze semmi probléma nincs, csak az hogy egyből lecigányoznak stb.. Szóval a hülye cigány haverjai miatt a rendes cigány jól megsz*pja sajnos :S (nem vagyok cigány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!