A Szlovákok VALÓJÁBAN miért nem kedvelik a Magyarokat,
Magyarországot?
Figyelt kérdés
Sok embert kérdeztem, hogy mi ennek az oka, de csak annyit tudtak mondani, hogy k*csögök, szemetek, azt hiszik, Ők jobbak nálunk,mert félnek tőlünk, és támadnak, mert irigyek.
De, én arra vagyok kíváncsi mikor kezdődött ez a dolog, és mi az oka?
És tényleg nem kedvelnek minket, vagy csak kitalált dolog ez?
Szvsz ez azért van mert nagymagyo. idelyén kissebségbe voltak elnyomottnak érezték magukat(talán így is volt hisz értelmiség alig akadt köztük, egyszerű parasztok voltak és akkoriban a munkásokat emígy sem tisztelték)miután széttváltak az országok vissza akartak ezért vágni a magyaroknak a "régmult sérelmeiért" és álltalában ahogy a pletykák is terjednek (mindenki tesz hozzá vmit) a köv generáció mindig színesebben hallotta a történeteket és mára már maguk sem tudják h miért is utálják a magyarokat.
2011. jún. 26. 19:21
2/13 anonim válasza:
Akkor kezdődött, amikor a Habsburgok a '48-as harcokban ellenünk hangolták őket, és a dualista birodalom helyett egy trialistát akartak. Ugyan ez volt a románokkal, szerbekkel és a horvátokkal is. A különbség az, hogy a horvátok felfogták, hogy az orruknál fogva vezették őket, a másik 3 nemzet pedig nem. Ezért is jó a kapcsolat velük, ellentétben a többivel.
2011. jún. 26. 19:21
3/13 anonim válasza:
Gondolom a mai szlovák-magyar ellentét Trianon miatt indult ki, majd a kisebbségi próblémák...
2011. jún. 26. 19:29
4/13 anonim válasza:
Látom, túl sokat interneteztek, tvztek és rádióztok... Mi az hogy a szlovákok utálnak minket? Lehet, hogy van olyan szlovák aki utál, de az nem jelenti azt hogy nagy általánosságban így lenne...
2011. jún. 26. 19:35
5/13 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 19:35
Tömeges ellenpélda?
2011. jún. 26. 20:24
6/13 anonim válasza:
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:35
Ez jó vicc volt, de komolyan. Jót röhögtem.
2011. jún. 26. 20:43
7/13 anonim válasza:
A legtöbben magasról szarnak az egészre. Tudom, mert szlovákiai magyar vagyok, van lehetőségem közelről megtapasztalni a dolgokat... Vannak olyanok, akik szívesebben látnák holtan minden magyart, de erre a másik oldalon is van példa (van olyan magyar, aki szívesen rendezne vérfürdőt a határ túloldalán), de szerencsére ezek vannak kevesebben és a társadalom úgy ahogy megfékezi őket.
Persze akkor kezdődnek a gondok, ha a politikusok közé kerül egy-kettő ezek közül a "jószándékú" emberek közül...
2011. jún. 26. 23:53
8/13 anonim válasza:
Tapasztalatbol mondom, hogy a szlovakok tobbsegere ez nem igaz. Nekik is megvannak a sajat szelsosegeseik, ennyi.
2011. jún. 27. 00:19
9/13 Cetli válasza:
Akit meglopsz azt utálod. Megloptak hát utálnak. (Trianon) Jobbak voltunk, féltékenyek lettek, ellenünk fordultak, megloptak, utálnak.
2011. júl. 18. 03:47
10/13 anonim válasza:
Azért utálnak minket mert rossz a történelemtanítás az országban nekik azt tanítják, hogy itt ők elnyomásban voltak és nem voltak jogaik, nem tanulhattak nyelvükön stb..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!