Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki tud olyanról hogy cigányok...

Ki tud olyanról hogy cigányok "odaetetik"a magyarokat? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Szóval azt mondta egy ismerősöm aki faluba lakik hogy a falukba a cigányok kiválasztanak egy magyar embert akinek adnak ételt amibe valami fűszer van amivel elveszik az ember eszét és együtt akar maradni velük...Szóval ki hallot ilyenről?
2009. okt. 2. 18:14
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
XXXXD
2009. okt. 2. 18:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez marhaság.Magyar ember nem is eszik abból,amit a cigányok adnak neki,hacsak nem hajléktalan.Olyan fűszer pedig nem létezik,amivel valakit magához köthet az ember.Ez csak babona.
2009. okt. 2. 18:17
 3/10 A kérdező kommentje:
Én se hiszem el...de azt mondta hogy csak azért nem hiszem és nem tudok róla mert én nem vagyok falusi
2009. okt. 2. 18:19
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

Igen. És a zsidók meg megmérgezik a kutakat és pestist terjesztenek, csak hogy mindenki másnak rossz legyen. A keresztények meg éjszakai orgiákat tartanak és gyerekeket áldoznak fel és esznek meg. A templomosok pedig a beavatási szertartásukon egymás fenekét csókolgatták és lefeküdtek egymással.

Na ne etessetek!

Ezek csak gyerekriogató mesék, illetve a másik besározására szolgáló propagandák.

2009. okt. 2. 18:48
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Úgyis indulok vásárolni, szóval mi ennek a fűszernek a neve?:DDDDDD
2009. okt. 2. 19:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Haiti-n létezik állítólag ilyen. A vudu varázsló által elkábított és aztán rabszolgálnak használt személy a "zombi". A "zombi" szónak más jelentése is van.

Haiti viszont innen nyolcezer kilométer, és dahomeyi-i eredetű afrokaribiak lakják.

2009. okt. 2. 19:32
 7/10 anonim ***** válasza:
56%

azt hogy hülyeség

igaz hogy cigánytól nem fogadnék el semmit

2009. okt. 7. 19:35
 8/10 anonim válasza:
81%
Az általad említett fűszer valóban vicces, mivel több mint valószínű nem létezik ilyen. A cigány kultúrában vannak jó dolgok, szeretem is a cigány zenét :) , de a viselkedésüket szinte semmilyen szinten nem tudom tolerálni...1-2 kivétellel persze
2009. okt. 7. 22:12
 9/10 anonim ***** válasza:
40%

Olvasd el amit írtál és röhögd ki magad.

Őszintén, átgondoltad amit írtál?

Olyan növény, amit ha megesznek, akkor az ember külön a cigányokhoz fog vonzódni????

Haver, már az is gáz, hogy ezt megkérdezted.

2009. okt. 8. 07:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

:)))))))

Nincs ilyen fűszer. De ha megtudod mi a neve csak szólj nyitunk egy vállakozást és szerelmi csodaszerként fogjuk árulni. Majd a csajok így fognak maguknak férjet fogni :)))

2009. okt. 8. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!