Miért utálják a Jobbikot?
Miért mondják, hogy egy "neonáci fasiszta párt"?
Mert elege van abból, hogy a cigányok kirabolnak álladóan Baz megyében magyarokat és arra fogják, hogy "nem akarjuk de szegények vagyunk kérünk több segélyt" 80.000 forint segélyt kapnak gyerekenként dolgozni nem akarnak.
Vagy mert szerintük nem elfogadtató, hogy Budapesten megrendezik miden nyáron a ratyifesztivált (ami országméretű) és lebénítják a közlekedést, a hősök terét a múzeumokat és turisták? Mi lesz velük? Meg akarja nézni a hősök terét... És? "Bocsánat a belvárosban ratyifelvonulás van" Buzulni akar? Buzuljon a 4 fal között.
A zsidókról meg csak ennyit: https://www.youtube.com/watch?v=JL4Cu-K17vE
A triaonos és az eus kérdében én sem értek egyet a jobbikkal.
Egyébként más városokban is előfordul, hogy épp felvonulás van, és mégis mennek a turisták, pl. egyik ismerősöm is így járt, le se sz.rta. Ettől nem lesz kevésbé érdekes a Colosseum.
Egyébként a cigány dologgal nem az a baj, hogy nincs igazuk. hanem alapvetően eléggé egy gyűlölködő párt. Szerintem ők kifejezetten az a fajta párt (bár ez talán mindre igaz), amelyiknek nagyon nagy mosta szája, és valamiért mindenki hiszi, hogy ha hatalomra kerülnének, ők lennének az atyaúristen, de szerintem ugyanúgy nem kínálnának megoldást egyes problémákra, legfeljebb MÁSKÉNT NEM oldanák meg. Ez persze más pártokra is igaz lehet, én igazából egyiket sem szeretem.
Szerinted homokosokkal meg rablásokkal kéne foglalkoznia egy pártnak? Amikor az ország van nyakig g*nyóba?
Mindennel törődnek ami normál esetben, ötödleges lenne a valódi problémák orvoslása után
Nagyon remélem nem veszi át a Fidesz helyét, bár Orbánék sem jobbak de úgysem tud senki kormányozni, akkor majd pont ők fognak
Mibajod van neked is azzal hogy valakik felvonulnak? Németben, Hollandban, ugyanezt csinálják és a normális hetero emberek velük szórakoznak táncolnak a zenére
Úgy ahogy van sz*r gány Budapest utcáinak kivitelezése, érdekes mód még Romániában is elférnek Bukarest-ben egy ünnepség keretén belül azok az autósok, buszozók akik arra tévedtek épp
Itt meg egyszer van egy évbe valami kis felvonulás, már hőbörögtök hogy nem fértek el a kocsival, tudok jobbat elsem kell indulni otthonról !
Talán ha elfogadóbb lenne a Magyar, békére lelnénk, de ezt nem Jobbikéktól kell várni
20/F
Az 1.nek, 2.nak és 3.nak Ha valaki meleg az nem normális nem is kell tisztelnem
Nem az a bajom hogy felvonulnak hanem az hogy kb 7órán keresztül nem lehet bejutni a múzeumba vagy a hősök terére.
És a utoljára igenis kell ezekkel foglalkozni pl azzal hogy egy cigánynak van 6-8 gyerek egy magyarnak 2. És a videót nézd már végig. Szerinted ezzel nem kell foglalkozni????
"Szerinted homokosokkal meg rablásokkal kéne foglalkoznia egy pártnak? Amikor az ország van nyakig g*nyóba?
Mindennel törődnek ami normál esetben, ötödleges lenne a valódi problémák orvoslása után "
Ez szerintem is igaz, meg az is, hogy vannak most fontosabb problémák.
És az is egy jó mondat volt, hogy az emberek alantasabb érzelmeire próbálnak hatni. Ha nem lennének zsidók, melegek, stb., akkor azt mondanák, sok a galamb a Hősök terén, nyírjuk ki őket, nem lehet tőlük mozdulni, mindjárt lesz.rnak. Ez olxan "mire harapnak" dolog.
"Ha valaki meleg az nem normális nem is kell tisztelnem "
Ki kérte, hogy tiszteld? ezt arra mondod, hogy azt írtam, hogy a ratyi szó szerintem primitív? Az, hogy nem nevezed ratyinak még olyan messze van a tisztelettől, mint a villanykörte a szentjánosbogártól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!