Külföldön tényleg utálják a magyarokat?
Nem minden országban.
Sokan azt sem tudják hogy van ilyen hogy Magyarország.
Én nem vagyok külföldi, szóval magyar vagyok, de az a véleményem hogy nem utálhatnak minket, mivel minden ember különböző, és nem attól függ hogy valaki utálatos vagy szeretetreméltó-e hogy milyen nemzetiségű. Ha megismerik az összes magyar embert külön-külön vagy legalább az 50%-át és mindegyik utálatos volt akkor mondhatják hogy utálnak minket. De szerencsére ez nem így van!:)
Szóval lényegében szerintem nem utálnak minket, aki viszont igen, az olyasmiről ítélkezik amit nem is tud igazán, szóval azok elég buta emberek lehetnek!:D
Nem mindenütt utálnak minket, a legtöbb helyen vagy szeretnek, vagy semlegesek.
A legtöbb szomszéd országban kisebbségrendűségi érzésüket kompenzálják így.
"Nem mindenütt utálnak minket, a legtöbb helyen vagy szeretnek, vagy semlegesek.
A legtöbb szomszéd országban kisebbségrendűségi érzésüket kompenzálják így."
Ja,a legtöbb helyen szeretnek, hogyne. Sorolnál országokat? Igen, bizonyára a németekben is kisebbrendűségi érzésük van, azért tartanak egy balkáni népnek minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!