Miért utálják a Jobbikot?
Miért mondják, hogy egy "neonáci fasiszta párt"?
Mert elege van abból, hogy a cigányok kirabolnak álladóan Baz megyében magyarokat és arra fogják, hogy "nem akarjuk de szegények vagyunk kérünk több segélyt" 80.000 forint segélyt kapnak gyerekenként dolgozni nem akarnak.
Vagy mert szerintük nem elfogadtató, hogy Budapesten megrendezik miden nyáron a ratyifesztivált (ami országméretű) és lebénítják a közlekedést, a hősök terét a múzeumokat és turisták? Mi lesz velük? Meg akarja nézni a hősök terét... És? "Bocsánat a belvárosban ratyifelvonulás van" Buzulni akar? Buzuljon a 4 fal között.
A zsidókról meg csak ennyit: https://www.youtube.com/watch?v=JL4Cu-K17vE
A triaonos és az eus kérdében én sem értek egyet a jobbikkal.
@nneddudgi:
az eddigi gyakorikerdesek.hu hozzászólásidból megállapítható, hogy te egy magyarellenes (hungarofób) szélsőséges judeonáci vagy.
A jobbik azért primitív és szánalomra méltó az összes résztvevőjével, mert azon címszó alatt, hogy a magyarságot képviselik, megtisztítják és megvédik, csak kizárólag gyűlölködni tudnak, a tudatlanság sötétségébe burkolózva általánosított szidalmakkal dobálóznak az egyik oldalra, és dicsőítik a másik oldalt. Mindezt teszik úgy, hogy NEM TESZNEK SEMMIT A MAGYARSÁGÉRT!!! Csak a szájuk jár... hogy megmondják, ki magyar, és ki nem az? Ki jelent veszélyt és ki hátráltat?
Kérem. Magyarországon születtem, magyar az anyanyelvem, a magyar hagyományokban nevelkedtem, magyarnak gondolom magam. Emellett elég közeli rokonságból zsidó és cigány vér is van bennem, nem is kevés. A párom felvidéki magyar, de nem egy szlovák felmenővel. Mindketten a magyar kultúrában dolgozunk, és nap mint nap azon fáradozunk, hogy a magyar kultúra, a magyar nemzet világszinten színvonalas maradhasson, ami lássuk be a mai világban egyre egyre lehetetlenebb feladat. Ápoljuk a magyar kultúrát, a nyelvet, a hagyományainkat és azokat, amik miatt magyarok vagyunk - és ez NEM A VÉR, VAGY A SZÁRMAZÁS! Szerintem akármelyik jobbikos gyűlölködő, káromkodó agresszív, erőszakos "nagy magyar" elbújhat mellettünk abban, hogy ki mennyit tesz a magyarokért. Mutassanak bármilyen eredményt, hogy mit tesznek ők értünk, min fáradoznak azok kívül, hogy azt hangoztatják, kiktől kéne és hogyan megszabadulni!
De itt is tisztán látszik, hogy ki az, aki primitíven és káromkodva, indulatosan szól hozzá a dolgokhoz...
25
Legalább felhívják a figyelmet az országra :D
28
Tudom, de ha már így sült el akkor hozzuk ki jól az országot. De amugy még hallani fognak rólunk Orbán Viktor miatt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!