Ki mitől félt gyerekkorában? Mi volt a mumus?
Én három tárgytól féltem kisgyerekként:
-a kályhacsőtől. Olajkályhánk volt,aminek hosszú volt a csöve. Olyan nagyon féltem tőle,hogy nem mertem abban a szobában maradni egyedül,mert emlékszem rá,konkrétan attól féltem,hogy megelevenedik és megtámad. Amikor velem voltak,nem féltem tőle,mert azt gondoltam,meg tudnak tőle védeni,de amikor egyedül maradtam a csővel,úgy éreztem,rám vadászik :-) Cső nélküli kályha mellett mertem maradni. Gyerekkorom legeslegnagyobb félelme volt.
-a tévétől. Itt is attól féltem,hogy megelevenedik és elindul (régi nagy kisszekrény nagyságú csöves tévékre gondoljatok,ne lcd-re :-)
-a wc lefolyójától. Arra gondoltam,hogy engem is beszippant. Ha le volt hajtva a teteje,nem féltem tőle. Anyut is féltettem,hogy kijön-e a wc-ről,ha bement,féltem,hogy lehúzza magát :-) Anyu még most is ezen nevet :-)
És normális felnőtt lettem :-)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!