Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Osztálytalákozó! Hogy változha...

Osztálytalákozó! Hogy változhat valaki ekkorát?

Figyelt kérdés

Általános suliban volt egy osztálytársnőm, aki elég visszafogott, egyszerű, szürkeegér típus volt. A külseje sem volt valalmi nagy szám, mert kis csúnyácska volt, ráadásul el is volt hízva. Picit butácska is volt, de lehet inkább kicsit lusta.

Nyáron volt a 10 éves osztálytalálkozónk, oda meghívtuk, bár sok reményt nem fűztem hozzá, mert az 5 évesre sem jött el, azt mondta nagyon elfoglalt. Idén még is eljött, és akkor jött a döbbenet....Egyszerűen senki nem ismerte meg, amikor beállított, majdnem mondtuk, hogy ez zárt körű buli, mire mondta a nevét.... Ott ált előttünk egy magas, karcsú ízig-vérig gyönyörű nő. Nem is értem, hogy lett ennyire gyönyörű arca, senki nem tudta levenni róla a szemét, az összes pasi osztálytársam körbedongta. Ami még érdekes, hogy összeszedte magát és lett egy közgazdász diplomája, meg egy nagyon jó cégnél 25 évesen kontrolling osztályvezető. Teljesen ki volt nyílva, mindenkivel jól elbeszélgetett. Kérdezgettük tőle is, hogy mi ez a nagy változás, de semmi konkrétumot nem mondott, azt mondta telik az idő.

2012. nov. 18. 12:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem a jóindulat és az objektivitás jön le a kérdésedből.

Te lehet, hogy nem mondtad neki és nem piszkáltad, de a háta mögött elengedtek beszólásokat a többiek. Te meg inkább nem szóltál, hogy azért álljanak már le, tartván a kiközösítéstől.

Én is voltam iskolás nem olyan rég, tudom, hogy mennek a dolgok.

2012. nov. 18. 20:10
 22/22 A kérdező kommentje:

Ez már vicces, úgy beszéltek, mintha ott lettetek volna... :)

Senkinek nem volt oka bántani, mert egy teljesen rendes lány volt, akivel lehetett dumálni, nem áskálódott, nem volt az a tipikus csitri, ezért is ültem mellette 6-8. osztályig. Nem kellett őt megvédeni, de ha úgyis lett volna szerintem simán meg tudta volna védeni magát, de a 8 év alatt erre nem volt példa. 6-an voltunk jó barátnők, ő is benne volt a társaságunkban.

De úgy érzem lassan ez a kérdés már túl lesz misztifikálva.

2012. nov. 18. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!