Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Osztálytalákozó! Hogy változha...

Osztálytalákozó! Hogy változhat valaki ekkorát?

Figyelt kérdés

Általános suliban volt egy osztálytársnőm, aki elég visszafogott, egyszerű, szürkeegér típus volt. A külseje sem volt valalmi nagy szám, mert kis csúnyácska volt, ráadásul el is volt hízva. Picit butácska is volt, de lehet inkább kicsit lusta.

Nyáron volt a 10 éves osztálytalálkozónk, oda meghívtuk, bár sok reményt nem fűztem hozzá, mert az 5 évesre sem jött el, azt mondta nagyon elfoglalt. Idén még is eljött, és akkor jött a döbbenet....Egyszerűen senki nem ismerte meg, amikor beállított, majdnem mondtuk, hogy ez zárt körű buli, mire mondta a nevét.... Ott ált előttünk egy magas, karcsú ízig-vérig gyönyörű nő. Nem is értem, hogy lett ennyire gyönyörű arca, senki nem tudta levenni róla a szemét, az összes pasi osztálytársam körbedongta. Ami még érdekes, hogy összeszedte magát és lett egy közgazdász diplomája, meg egy nagyon jó cégnél 25 évesen kontrolling osztályvezető. Teljesen ki volt nyílva, mindenkivel jól elbeszélgetett. Kérdezgettük tőle is, hogy mi ez a nagy változás, de semmi konkrétumot nem mondott, azt mondta telik az idő.

2012. nov. 18. 12:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Simán. Az általános csak általános, utána mindenki sokat változik, jobb esetben előnyére.
2012. nov. 18. 12:44
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Van aki fiatalon nagyon szép,és utána meg elhanyagolja magát,és látod ez esetben fordítva történt.

Szerintem sikeres lett,és magabiztosabb + összeszedte magát.

2012. nov. 18. 12:45
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen normális hozzáállás: megváltozott, mert neki úgy nem volt jó, ahogyan volt. Az lenne a vérciki, ha valaki 14 évesen, meg 24 évesen is ugyanolyan lenne.
2012. nov. 18. 12:47
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van egy hasonló osztálytársam, bőr p butácska, lusta soha nem volt, csak nagyon gyerekes, és kicsit duci. Úgy lefogyott, legutolsó divat szerint öltözködik, úgy néz ki, mint aki a magazin címlapjáról lépett elő.

Ő is egész későn, 16-17 évesen kezdett tudatosan változni, amikor többedik pasi is visszautasította.

2012. nov. 18. 12:51
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez bizonyítja, hogy nincs lehetetlen! :) Azért középiskolában egy teljesen új közeg csodákra képes, le is húzhat, de felfelé is tolhat. Ő szerencsés volt! :)

Most ha magamat nézem általánosban és középiskolában sem voltam a kiemelkedően jó tanuló gyerekek között, sőt... Most azt látom, hogy akiből annó sokat kinéztem, hogy hűű neki biztos jó karrierje lesz, döbbenten nézem, hogy szinte mindenki lefelé csúszott azóta!

Én tovább tanultam, sikerült a szakmámban pénzügyi területen elhelyezkednem, jelenleg is képzem magam tovább...

Szóval abszolút nem irányadó milyen volt valaki gyerekként!

Na és külsőre sem panaszkodom, igaz régen se neveztek csúfnak! :)

2012. nov. 18. 12:53
 6/22 anonim ***** válasza:
63%
Mindenki változik, rajta múlik hogy milyen irányba.
2012. nov. 18. 12:57
 7/22 anonim ***** válasza:
52%
Miért, talán arra számítottál, hogy majd örökre béna marad?! Csak remélted. -.- Utálom az ilyen embereket... Már miért ne változhatna meg 10 év alatt??? Talán te ugyanolyan maradtál, mint általános iskolában voltál?
2012. nov. 18. 13:00
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen mindennapos, főleg, ha kicsinek még sokat bántottátok is, akkor az aztán megalapozhatja, hogy nagyon meg akart változni. Nyilván nincsenek jó emlékei a gyerekkoráról, és ő is felmérte ennek az okát.

Ehhez utána már csak az kellett, hogy összeszedje magát, és tegyen is valamit. Nagyon ügyes volt, le a kalappal előtte! Sokan csak depresszióba esnek, és összetörnek a gyerekkori bántalmaktól, nagyon kevesen képesek így összeszedni magukat, és ekkora változást elérni.

2012. nov. 18. 13:16
 9/22 anonim ***** válasza:
56%
és őszintén ha megváltozott ahhoz mégis mi közöd? Talán a saját nyomorod baxxa a csőrödet amikor látod h valaki másból meg ilyen világnagy kozmopolita qrva lett?
2012. nov. 18. 13:18
 10/22 A kérdező kommentje:

Azt nem tudom, hogy honnan vettétek, hogy irigykedek, mert egy szóval sem voltam lenéző a mostani állapotára. Csak érdekelt, hogy mi lehetett, mert nem mondott el túl sokat.

Örülök nagyon, hogy jól alakult az élete, mert a zárkózott természete ellenére nagyon jó ember volt, és most meg jó látni, hogy kinyílt a világa. Meg is beszéltük, hogy sűrűbben össze kellene járnunk, meg szinte kollégák is vagyunk, mivel magam is pénzügyi területen dolgozok, jókat el tudtunk szakmázni egy picit.

2012. nov. 18. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!