A férjem képtelen szeretetet adni és fogadni változhat?
lehet, hogy ő nem szereti, ha tapizzák. Lehet, azt értékeli jobban, ha teszel érte valamit vagy dicséred. Ki kell tapasztalni.
Már csak azt nem értem, miért mentél hozzá, vagy hogyan is vagytok a hétköznapokban? Attól még szeret, ugye, ha nem hangoztatja úton-útfélen?
Én sem szeretem, ha ölelgetnek, mert úgy érzem, nem tudok szabadon mozogni és nagyon zavar. (Nem anyukám tehet róla. :D) Viszont nekem pont az kell, amit már írt egy válaszoló, hogy dicsérjenek, észrevegyék, ha valamit jól csinálok.
Változni... szerintem teljesen sosem fog. Pl. az ölelés olyan dolog, hogy ha nem kényelmes, de az ember erőlteti, akkor nem tud ellazulni, rosszul fogja magát érezni.
De mielőtt összeházasodtatok, hogy volt? Akkor nem látszott rajta?
Ne szégyelld.
Alapvető értékeket beszéljétek meg. Ha ebben egyformák vagytok, akkor az a kérdés, hogy te és a párod szeretnétek e együtt élni boldogan. Ha erre mind ketten igennel feleltek akkor van kiút.
Nagyon sok jó könyv van.
Itt vagyok. Sajnos nem tudtuk megbeszélni, mert még a kérdést sem értette amit feltettem neki. Hiába szeretjük egymást ha nem tudunk együtt élni csak egymás mellett. Olyan elkeserítő. Döbbentnek és butának érzem magam. Hogy nem vettem észre eddig?
Okosnak tartottam mert nagyon jó a logikai gondolkodása, és jó agya van. De nem használja ki. A kisujjából rázná az érettségit (én főiskolára járok levelezőn) de nem akarja. Az érzéseit kimondani kifejezni nem tudja és nagyon szűk a látóköre. Nem lehetek olyan öntelt, hogy ezeken minden változtatni akarjak, főleg meg úgy hogy ő nem akar. A könyv jó lenne nekem, de ő nem olvas. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!