Változhat még az, hogy nem szeretnék családot?
Szerintem egyáltalán nem vagyok bogaras, abszolút megértelek!
Egyébként attól, hogy találsz magadnak egy rendes férfit, nem kell gyereket is szülnöd neki... Legalábbis nem mindenki olyan gyerekmániás, szerintem az azért megkönnyíti a dolgokat (De lehet, hogy ez csak az én véleményem!!)
Döntsd el, hogy melyikre látsz több esélyt:
1)Egyedül fogsz élni mindig és bogaras nő leszel
2)Hozzámész egy pasihoz, gyereketek lesz és beleunsz belefásulsz az egészbe
Persze mindkét helyzetben rögtön a negatív végletet látod, de simán ki lehet hozni valami jót mindkettőből!
muszáj. ezt attól függetlenül érdemes megtanulni, hogy akarsz-e családot vagy sem.
23 évesen nem volt még kapcsolatod? savanyú a szőlő?
rossz példákat láttál, nem olyan környezetben nőttél fel, ahol normális családok voltak.
szerintem ez még nem ok arra, hogy te ne próbáld meg jobban csinálni.
nem jó magányosan megrohadni. akkor már legalább egy gyereked legyen, ha férjed nem is. engem is egyedül nevelt fel anyukám, és látom rajta, hogy nem bánta meg.
szeretjük egymást, jó a kapcsolatunk, pont nem az érdekel minket, hogy a környezetünkben hány elcseszett család van.
a párom sem épp mintacsaládban nőtt fel. mégsem ilyen rezignált mint te.
Igazad van, tele van a világ ilyen semmitérő faszikkal!
Na de! Nem mindegyik az! Kb. a 10%-uk aránylag normális.
Úgyhogy nem vagy lekésve semmiről. Annyi a lényeg, hogy ne szülj gyereket. ez a mai világban teljesen felesleges.
legalábbis én szívem szerint nem tenném.
A másik ha összejössz valami pasival ne kényeztesd el még véletlenül se! Így látod, hogy téged akar vagy csak kihasználni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!