Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem képtelen szeretetet...

A férjem képtelen szeretetet adni és fogadni változhat?

Figyelt kérdés
Nem szeretni ha átölelem, nem szeret ölelni, és beszélgetni sem tud. Előttem nem volt komoly kapcsolata az anyja pocsék anya és nem tudom mit tegyek. Tudom, ezek alapvető tanult viselkedések de azt is hogy ezt az anyjának kellett volna példamutatással megtanítani. Vajon én képes leszek rá? Megpróbáljam? Megéri, vagy önzés a részemről olyat elvárni ami nem jellemző rá?
2012. márc. 8. 14:35
1 2
 11/17 Bence_ ***** válasza:

Írás nagyon jó ötlet. Férfiként mondom, hogy nekünk a változáshoz idő kell. Kinek mennyi, de idő.

Mióta vagytok házasok? Mekkora a gyerek?

Ha megkérdezed, hogy szeret e arra mit mondd?

2012. márc. 9. 09:09
 12/17 A kérdező kommentje:
A gyerek 2,5 éves, mi 4 éve vagyunk együtt. Azt mondja szeret, és legszívesebben ígérne fűt fát. Én meg legszívesebben elhinném. De van-e jogom kísérletezgetni egy kapcsolattal ahol gyerek is van? Van-e jogom nem kísérletezgetni? Van-e jogom megfosztani őket egymástól? Van-e jogom rossz kapcsolati mintát mutatni a gyerekemnek? Tönkretehetem az egész életét. Mi a helyes döntés? Szeretjük egymást de ez nem elég egy jó kapcsolathoz. A férjem sem látott jó családi, kapcsolati mintát elkövessem én is ezt a hibát? Csak járnak a gondolataim oda-vissza aztán mindig annyiban maradok magammal, hogy nem tudom :(
2012. márc. 11. 14:17
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a válaszokat.

Bocs, hogy ezt írom, de szerintem lehetetlen, hogy megváltozzon. Kiskorában lett elcseszve, hogy az anyja nem mutatta ki neki a szeretetétl, ezért ö sem tudja hogyan kell...

2012. jún. 28. 08:26
 14/17 A kérdező kommentje:
Néha nagyon mérges vagyok az anyjára is.
2012. jún. 28. 13:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Neki kellene tennie és változtatnia.
2012. aug. 29. 15:01
 16/17 anonim ***** válasza:
A párom is ilyen volt. Borzasztó érzés tudott lenni. Tényleg neki kellene változtatnia. SZörnyű folyton minden kis gesztust várni és örülni neki.
2012. szept. 21. 00:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem akarok diagnózist felállítani, de ahogy így olvasom, a férjed szerintem nárcisztikus vonásokat mutat. Keress rá google-ban és nézd meg.

Amúgy nekem is volt dolgom ilyennel, szerencsére nem volt nálunk gyerek, meg nem is voltunk házasok. Èrzelmileg úgy tönkrevágtam magam mellette 2 év alatt, hogy azóta is alig bírok kimászni belöle, és még mindig rosszul vagyok, ha rágondolok.

2012. szept. 21. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!