Adnátok esélyt anyukátoknak, akárhányszor? Változhat az ember?
én magasról lesz*rnám ha így viselkedett eddig velem
szerintem egy szülőnek első a gyerek és nem hagyja el egy fellobbanó szerelem miatt
Kedves kérdező! Szomorú történet. Ha egy anya a gyerekeinél előbbre helyezi a pasiját... Nem tudom, mitől változna? Azt sem, hogy meg tudnék-e neki bocsájtani, és akarnék-e vele bárminemű kapcsolatot. Főleg, hogy már felnőttetek. Egyedül nem akar élni? Vagy csak nem tud? Nem tanult a hülyeségeiből?
Én nem tudnék megbízni benne. Amint lesz valakije, megint útban leszel. Tesóid mindig melletted voltak, ők viselkedtek igazi szülőként, most is, hogy velük lakhatsz. Pedig "csak" a tesóid, nem ez lett volna a dolguk. Én örökké hálás lennék nekik, és amiben tudnék, igyekeznék segíteni.
De te tudod. A kapcsolatod rendezheted vele, viszont nem azonnal összeköltözéssel. Kicsit próbáld tesztelni. Mondj nemet neki, aztán ha hátba támad, vagy szidni kezd, akkor jól döntöttél. Ha megért, és leígéri a csillagokat is, akkor talán adhatsz neki 1 legutolsó esélyt. Figyelmeztesd, hogy nincs több. Talán akkor rájön, mit veszíthet. Ciki, ha az ember 4 gyereke nem áll szóba vele!!! Sajnálom, de remélem tudtam segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!