Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Osztálytalákozó! Hogy változha...

Osztálytalákozó! Hogy változhat valaki ekkorát?

Figyelt kérdés

Általános suliban volt egy osztálytársnőm, aki elég visszafogott, egyszerű, szürkeegér típus volt. A külseje sem volt valalmi nagy szám, mert kis csúnyácska volt, ráadásul el is volt hízva. Picit butácska is volt, de lehet inkább kicsit lusta.

Nyáron volt a 10 éves osztálytalálkozónk, oda meghívtuk, bár sok reményt nem fűztem hozzá, mert az 5 évesre sem jött el, azt mondta nagyon elfoglalt. Idén még is eljött, és akkor jött a döbbenet....Egyszerűen senki nem ismerte meg, amikor beállított, majdnem mondtuk, hogy ez zárt körű buli, mire mondta a nevét.... Ott ált előttünk egy magas, karcsú ízig-vérig gyönyörű nő. Nem is értem, hogy lett ennyire gyönyörű arca, senki nem tudta levenni róla a szemét, az összes pasi osztálytársam körbedongta. Ami még érdekes, hogy összeszedte magát és lett egy közgazdász diplomája, meg egy nagyon jó cégnél 25 évesen kontrolling osztályvezető. Teljesen ki volt nyílva, mindenkivel jól elbeszélgetett. Kérdezgettük tőle is, hogy mi ez a nagy változás, de semmi konkrétumot nem mondott, azt mondta telik az idő.

2012. nov. 18. 12:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
84%

Ebből látszik ,hogy mindenki a múltból indul ki egy ember nagyon sokat változik,változhat jó vagy rossz irányba is.

De mindenki abból indul ki,hogy ilyen meg olyan embernek ismerte meg a másikat,na de évekkel ezelőtt!

És a másik dolog,hogy igenis mindenki tud jó irányba változni ha akar,ki nem állhatom mikor valaki azt mondja ő ilyen és nem tud változni ez nem igaz,csak nem akar változni.

2012. nov. 18. 14:03
 12/22 anonim ***** válasza:
86%

ezt én is úgy utálom, hogy azt hiszi mindenki, csak mert 14 évesen nem volt pénzünk új ruhákra, meg nem festettem magam, nem viselkedtem úgy mint egy r.bi, majd mindig szürke egér maradok. ja meg örökre pattanásos és fogszabályzós -.-

nincs ebben semmi csoda, valaki később lesz szép és nőies.

az a szánalmas hogy utána viszont nyalnak ezerrel "nahát jól nézki? akkor barátkozunk vele" - vagy nem tudom hogy megy ez, mire gondolnak ilyenkor

de én nem vagyok képmutató, aki rondán szeretett, azzal beszélek, aki csak az új külsőmnek puncsol, meg mertugyanott dolgozunk, ugyanaz a végzettségünk és esetleg hasznot remél a kapcsolataim révén...

hát tudod, menjenek az ilyenek a ****!

szemen is köpném őket legszívesebben

szerettek volna mikor elesett, csúnyácska, önbizalomhiányos szerencsétlen voltam... most már nem kell

2012. nov. 18. 14:14
 13/22 anonim ***** válasza:
86%

ON: 10 év alatt rengetet változik az ember, nyilván ő is érezte, hogy nem jó úton jár.

OFF:

Az utolsóval egyet kell, hogy értsek. Ilyen jelzővel illetted, hogy szürkeegér, butácska, csúnyácska, semmit nem néztél ki belőle, majd az osztálytalin meglepődtetek. Ezek után, amikor már jó állása van, jól néz ki, keresed a társaságát. Számomra ez rettentően unszimpatikus. Ha ennyit vártál tőle, hogy megjelenik egy dagadt, önbizalomhiányos, csúnya nő, akkor most nem értem mégis mitől lett olyan szimpi.

2012. nov. 18. 14:32
 14/22 anonim ***** válasza:
89%
Útólsóval teljesen egyetértek én tuti nem barátkoznék veled utólag.
2012. nov. 18. 14:32
 15/22 anonim ***** válasza:
66%

"akkor most nem értem mégis mitől lett olyan szimpi."

Azért mert ugyan abba többre vitte, és így feltudja használni önös érdekeire a kérdező. De a lány sem hülye, nem fogja keresni a kérdezőt.

2012. nov. 18. 14:34
 16/22 anonim ***** válasza:
83%
Én is ilyen voltam általánosban. Csúnyácska voltam, visszahúzódó, ráadásul későn érő típus, ami gáz egy olyan osztályban, ahol már egy 13 évesnek is olyan melle van, mintha implantátum lenne. Sokat bántottak is. Nem hittem volna, hogy valaha lehet belőlem egy olyan nő, aki után megfordulnak az utcán. Aztán az évek múlásával mégis utolért a nőiesedés, az alakomon ugyan dolgoznom kell, de nem telik el nap, hogy valaki ne mondaná, hogy hú (és ezt jó értelemben :)). Megszépültem és imádom. Azok a lányok, akik meg 13-14 évesen is úgymond jó csajok voltak, konkrétan semmit nem változtak! Ugyanolyanok. Maximum a bőrük ráncosabb a sok szolitól. Jó ez kicsit álszent volt, mert én is néha befekszem a csövek közé, évente kb 4 alkalommal :) Az idő sok mindenre megoldás. Lehet ez a lány is későn érő típus volt, még nem serdült, meg gondolom a sok piszkálás sem tett akkoriban jót a lelki világának (és ebben sajnos személyes tapasztalatom van), de őszintén örülök, hogy másnak is sikerült a padlóra küldenie régi rosszakaróit :)
2012. nov. 18. 15:08
 17/22 A kérdező kommentje:

Azt látom, hogy itt most mindenki magából indult ki...:)

Egy szóval sem írtam, hogy valaha is bántotta volna valaki, és azért mert visszafogott volt, abszolút az osztály részét képezte, minden buliban, osztálykiránduláson ott volt velünk, az utolsó 3 évben padtársak voltunk. Nyalizásról szó sincs, mert ilyenkor mindenki örül a másiknak, és érdeklődünk. Volt olyan fiú osztálytársam, aki sokat szekált engem, de örömmel fogadtam őt is, és beszélgettünk, mert nem a múltból indultam ki, itt mindenki tiszta lappal indul.

Úgy érzem kapcsolatban maradunk, mert ő kérte el a telefonszámomat, hogy akkor majd keressük egymást.

2012. nov. 18. 15:29
 18/22 anonim ***** válasza:
50%
Soha, de soha nem értettem az ilyen kérdéseket, hogy "na mi ez a változás?" Neked ehhez semmi közöd. Elmondod neki, hogy jól néz ki, de az, hogy mi váltotta ki belőle miért fontos neked? Nem kell rá indok vagy magyarázat.
2012. nov. 18. 17:10
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Összeszedte magát. Túllépett azon, hogy b*szattaták az iskolában.

Ő járt jól.

2012. nov. 18. 19:49
 20/22 A kérdező kommentje:
Senki soha nem bántotta, kedves utolsó, nem is tudom ezt honnan veszed.
2012. nov. 18. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!