Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha a párod javasolná, hogy...

Ha a párod javasolná, hogy cseréljetek jelszót, belemennél?

Figyelt kérdés

Úgy értem, ha azt mondaná a párod, hogy megadja a jelszavát mindenhez, cserébe te is tedd ezt.

Megadod vagy sem?

2012. nov. 17. 21:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%

Anyám, de imádom ezt!

"Van titkolnivalód".

Hát van!

Igaza van annak, aki azt írta, hogy "sz.arjatok kézenfogva", én is pont ezt írtam pár hete egy kérdéshez, hogy a WC-be mondjuk nem akarna bemenni a párjával, elvégre ne legyenek titkaink!

Vagy fürödni is be akar majd kísérni, tamponcsere együtt, telefonodat lehallgatni, anyukád lakásánál kémkedni?

Hova vezet ez?

Ez nem titkolózás kérdése, a párod akar betegesen belemászni a magán szférádba.

2012. nov. 17. 22:18
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
Egy frászt! Minek egyáltalán? Ha érdekli valami, majd megkérdezi, aztán vagy elmondom, vagy nem. Ha bízik bennem, felesleges megmozdulás, ha viszont erre van szükség, maga a kapcsolat felesleges, mert nem bízik bennem.
2012. nov. 17. 22:28
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Párja a nyúlnak van és a kecskének !
2012. nov. 17. 23:17
 14/16 anonim ***** válasza:
59%

Akkor mit írjon, ha a férfi nem a férje?

Fa.szim, hapsim, pasim, krapekom, csávóm, bikám, vagy mit?

2012. nov. 17. 23:24
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"Párja van a nyúlnak" válaszoló valószínűleg még csak mesekönyvben látott nyulat ezért trafált ennyire mellé. :D

Ha én úgy érzem, hogy valakinek tudnia kell a jelszavamat és annyira megbízok benne, akkor megadom neki. Viszont nem próbálom meg arra rávenni, hogy ő is adja meg a sajátját, majd ha ő magától úgy gondolja, úgy érzi, akkor megadja, de én nem kérem tőle.

2012. nov. 17. 23:40
 16/16 anonim ***** válasza:

Ezen én is fennakadnék. Más dolog az, ha valami miatt épp szükséges, hogy a másik belépjen bárhova, például ha nem vagyok gépnél, de valamit meg kell nézni, akkor felhívom, megkérem, hogy lépjen be és nézze meg. Ezt egyébként bármikor meg is teheti, mivel el van mentve minden jelszavam a gépemen, meg az ő jelszavai is el vannak mentve az ő gépén, szóval simán be tudunk lépni egymás e-mailjeibe, vagy bárhova máshová. Mégsem kutakodunk egymás cuccai között, csak a másik kimondott kérésére lépünk be.

Mindig is úgy voltam ezzel, hogy az egy dolog, hogy nincs titkolni valóm, de más írhat nekem olyat, amit egyértelműen nem a páromnak szán, hanem nekem, mert vele nem akarja megosztani a dolgot. Szóval én érezném magam megbízhatatlannak, ha nem gondoskodnék arról, hogy azt tényleg csak én olvashassam el.

2012. nov. 18. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!