Ha a párod javasolná, hogy cseréljetek jelszót, belemennél?
Úgy értem, ha azt mondaná a párod, hogy megadja a jelszavát mindenhez, cserébe te is tedd ezt.
Megadod vagy sem?
Oszt ennek mi értelme? Nekem ugyan nem kell a jelszava sehova,neki sem az enyém. Van saját email fészbuk,anyámkínja fiókunk . Feltételezem,ha meg akarna csalni akkor sem lenne olyan pitiáner szerencsétlen,hogy nem törli ki az üzenetek..
ha ez lenne minden vágya megadnám az enyémet . tele van spammal meg szeméttel .:D
Nem!
Minek az neki?
Nézegetni akarja, hogy kinek mit írtam, vagy mi?
Ennyi privát szféra mindenkinek jár!
"Nem. Szép dolog a bizalom, de tulzásba nem kell vinni."
Ez nem bizalom! A srác ellenőrizni akarja-nem bízik benne.
Mi lesz a következő, sz.rjatok együtt kézenfogva? Hiába kapcsolat, magánszféra mindenkinek kell, a családoddal történő vagy éppen az üzleti levelezésekhez példéul nincs köze.
Ha valami érdekli, akkor kérdezzen, de a jelszócserélősdi meg már kutakodásra ad okot, hol marad a bizalom?
Hoppá, hova lett a válaszom? Na megpróbálom még egyszer :D
Nálunk természetes, hogy tudjuk egymásét, több éve házasok vagyunk, nincs titkolni valónk. Praktikus, hogy ha valamelyikünk nincs netközelben (pl. munkahelyen) és valami sürgős hírt várunk, vagy bármire kíváncsiak vagyunk, nem kell várni, amíg hazaérünk, csak odaszólunk a másiknak, hogy nézzen be a fiókunkba. Egymás személyes leveleiben nem kutakodunk (csak a másik kifejezett kérésére nézünk bele), nem is igazán érdekel, mit beszél a másikunk a haverjaival, ami érdekes és fontos, azt úgyis elmondjuk egymásnak.
De ehhez azért már kell egy kis idő együtt és bizalom, egy rövidebb távú kapcsolatban, vagy a kapcsolat elején biztos nem adtam volna meg a jelszavam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!