Szerintetek ez nem képmutatás?
Figyelt kérdés
Van egy fiatal lányismerősöm, akinek volt abortusza. Egyik nap láttam az adatlapján, hogy megosztott egy abortuszellenes posztot. A szokásos demagóg "az abortusz gyilkosság" jelszavakkal. Meg még hozzá is szólt valamit.
Én egyébként nem vagyok abortusz ellenes, de ezen megakadt a szemem, hogy épp ő nyilatkozik ilyeneket?
2012. nov. 8. 12:30
2/4 anonim válasza:
Érdekes. De ki tudja miért döntött vagy kellett döntenie így?! Ezer meg ezer indok lehet arra, hogy valaki ne tartsa meg a babát. Lehet, hogy ő is elítéli ezt az egészet, de valószínű ő se jókedvéből cselekedett így.
4/4 A kérdező kommentje:
Elvetette, mert fűvel-fával dugott, azt sem tudta, kitől terhes. Akkoriban azt nyilatkozta az abortusz után, hogy nem viselte meg egyáltalán, meg is lepődött, mert azt hitte, furcsa lesz utána.
2012. nov. 8. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!