Mindenhol megy a karácsonyi képmutatás?
Figyelt kérdés
Nekem kezd elegem lenni belőle, hogy ha épp utáljuk egymást, akkor is vigyorogni kell, mert karácsony van.(vagy ha épp 5 perce vesztünk össze)Ez mindenhol így működik?2009. dec. 8. 12:52
1/9 anonim válasza:
Mi nem veszekszünk sem karácsonykor, sem máskor. Hárman vagyunk a férjemmel és a kisfiammal. Mondjuk a fiam még beszélni sem tud nem hogy veszekedni, de az apjával sem szoktuk marni egymást. Egyáltalán min vesztek össze?
2/9 anonim válasza:
nem, jobb helyeken legalább Karácsonykor igyekeznek nem összeveszni
3/9 anonim válasza:
Hat figyelj! A karacsony a szeretet unnepe, s nem arrol szol, h most vesszunk ossze! En azt mondom, h nincs olyan dolog amit ne lehetne megelozni, ilyen pl a veszekedes is! Meg kell probalni megoldani mindent, meg akkor is ha ez egyfajta kompromisszumot igenyel!
4/9 A kérdező kommentje:
Itt nem csak a karácsonyi összeveszésről van szó.Még szülőkkel lakom és a "tesóm" is, és a Züllöttsége miatt állandó a feszültség, de nem tesznek semmit, csak nekem panaszkodnak, karácsonykor meg ugyanúgy mosolyogva ölelgetik, aztán másnap reggel szidják tovább.És én vagyok a rossz, amiért szenteste sem játszom el, hogy minden rendben...
2009. dec. 8. 13:04
5/9 anonim válasza:
Hát, én szerencsére ilyennek nem vagyok részese, ám egy éve meghalt apum, azóta mindig azt kapom a családtól, ilyenkor meg képzelheted, hogy jaj, szegény kisfiam, mennyire más nélküle, stb, stb. Mi tavaly óta nem is megyünk apum anyjához, pedig régebben családi hagyomány volt. Utálom, hogy mindenki sírva fakad, ha a neve szóba jön, és elvárják, hogy te is sírj. Persze, hiányzik, és rossz, de miért bőgjek úton útfélen? Bocsi, hogy ezt ide írtam, de szerintem ez is képmutatás, főleg, hogy karácsonykor én vagyok a rossz, mert legalább anyummal szeretnék ugyanúgy ünnepelni, mint mikor még apum is élt.
6/9 anonim válasza:
Mi év közben sem utálkozunk, meg karácsonykor sem...
7/9 anonim válasza:
nálunk igen. szűk családi körben nincs ilyen, de mikor nagynénik-nagybácsik és minden gyerek összejön előjönnek az indulatok. amiket mindenki leplez, pedig utálják egymást. de erről szól a karácsony. hiába a szeretet ünnepe, az ellentétek nem tűnnek el. de az ember befogja a száját legalább 1 napra, mert a nagyi meg a gyerekek...
8/9 anonim válasza:
N is a hátunk mögött szoktak kibeszélni a szülők. Valahogy az ember szemébe nem merik vállalni a problémákat.Ez van,ez egy tipikus emberi tulajdonság, ezt el kell fogadni.Szeretik a tesódat,de közben tudják, hogy baj van vele,de félnek, hogy megutálja majd őket,ha vele veszekednek.
9/9 anonim válasza:
Nem, csak primitívebb, szeretetmentes közösségekben működik ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!