Hogyan tűnhetnék gazdagnak?
Sziasztok!
Hogyan tűnhetnék gazdagnak az utcán, buszon vagy bárhol, mit kéne ahhoz tennem, hogy az emberek azt gondolják magukban, hogy ez egy gazdag ember!?
Légyszíves segítsetek, és ha lehet, akkor komoly, normális válaszokkal!
de ba+
hány éves vagy?
mint ha egy nyolc évest hallanék. Kit akarsz te elkápráztatni? vagy mit akarsz, ki figyeljen fel rád? nő van a dologban? mondj valamit, mert akkor nem tudunk segíteni.
"... jóvan véletlen volt segíssetek már légyszi még sok hasznos választ kérek..."
OK!
Én szívesen segítek. :D
HELYESEN => Jól van, véletlen volt, segítsetek már légyszíves, még sok hasznos választ kérek!
"... mer szeretnék gazdagnak tűni és szeretném ha segítnétek..."
HELYESEN => Mert szeretnék gazdagnak tűnni, és szeretném, ha segítenétek!
"... deén akkoris szeretnék gazdagnak tűni segítsetek már bene!..."
HELYESEN => De én akkor is szeretnék gazdagnak tűnni, segítsetek már benne!
"... kös ha valaki tud még ijen aszonos választ az segítesen már..."
HELYESEN => Kösz, ha valaki tud még ilyen hasznos választ, az segítsen már!
------------------------
Mint látod, nem véletlen!
Remélem, elég hasznos volt a beírásom. :]
Javaslom, hogy nézd alaposan végig a te beírásaidat és a helyes mondatokat, nem ártana a vesszők használatát is megtanulnod (tagolja és érthetővé teszi a közlendődet).
" Jolvan normálisan írok,de segísetek már még hasznos tanácsokal,de neltásal légysz "
magyar fordítás:
Jól van, normálisan írok, de segítsetek már ( még szó nem illik oda) hasznos tanácsokkal, de ********* légyszíves.
a ****** részt nem tudtam értelmezni..
"Jolvan normálisan írok,de segísetek már még hasznos tanácsokal,de neltásal légyszi"
Helyesen: Jól van, normálisan írok, de segítsetek még hasznos tanácsokkal! Ne oltással, legyetek szívesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!