Hogyan viselkedjek, mit tegyek, hogy gazdagnak lássanak az osztályban?
Az ilyen viselkedést hívják flancolásnak.Fölösleges mert előbb-utóbb kiszúr a szög a zsákból.
Égetni akarod magad ?Csak rajta !
Hát az meg mire jó?
Arra vágysz, hogy irigyeljenek? Az nem jó állapot.
Igyekezz inkább valódi erényekre szert tenni. Legyél kedves, jólelkű, stb..
Én azon gondolkodom hogy, viccből tetted-e fel a kérdést vagy tényleg ezt akarod?!?!
Komolyan mondom mindjárt én süllyedek el szégyenemben helyetted!!! NE AKARJ MÁSNAK LÁTSZANI!!!! Maradj meg olyannak amilyen vagy, így legalább igaz barátokat is találhatsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az egyetlen biztos módszer az, ha gazdag vagy. Minden más esetben hamar lebuksz. Úgyhogy ne is próbálkozz.
ma 20:07
Már dehogynem.
Nem tudom,nekem van egy 2 milliós autóm és pár jó ruhám,és az osztályba mindenki azt hiszi milliomos vagyok:P
Azt panelbe lakok,anyukám takarító,a kocsit örököltem a nagypapámtól,fenntartani meg a diákmunkából tartom,szervíz ismerős nagyon olcsón.Benzin havi 15 ezer nagymamámtól.
19/F
Tehát vegyél jó ruhákat,legyen iphonod stb.
Amugy ha gazdag vagy akkor az összes tanár ny'lni fogja a p'csád.Tapasztalatból mondom,nem magamra gondolok ,hanem egy komolyan milliárdos osztálytársamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!