Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért csinálnak mártírt...

Miért csinálnak mártírt Amanda Todd-ból?

Figyelt kérdés

Oké sajnálom azért mert senki sem érdemli meg, de csak maga alatt vágta a fát minden egyes hibás döntésével, a mai kislányok életvitelének megtestesítője, és senki sem gondolkozik el rajta, hogy miért kell tizen pár évesen webkamerában "mellet" villantani, meg minek kell idős pasikkal lógni, és droghoz nyúlni.

Az emberekben van gonoszság, de nem vagyok képes elhinni, hogy egy am rendes kislányt az egész környezete megtámadja ezért a ballépésért, szerintem inkább a kis flegma ribit látta benne mindenki, mert ennek megfelelően élt, totál ellentmondásos a történet ezen része...

2012. okt. 21. 01:44
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó.

Nagyon rég néztem meg a videót és nincs hozzá újra hangulatom de szeretem te nem értettél meg sok dolgot.Most hirtelen nem tudok emlékezetből mindenre választ adni de én nem emlékszem ilyen kérdésekre pedig én sokat olvastam utána anno és számtalanszor meghallgattam.

Egyre viszont igen.Amikor mondtad hogy a csávó vagy 50 emberrel megverte az azért volt mer az a csávó hallott a csajról és megutálta az egész hogy elhívta magával minden az hitegetés volt ezzel beleterelve a csapdájába amire készült ez volt az a verés.

Az meg hogy hogy utálhatják meg ennyire ? Amerika .. Amerikában évente számos öngyilkosság van mikoris álltalánosból középiskolába váltanak a gyerekek.Volt olyan év amiket több mint 10 diák lett öngyilkos mert basztatták.Amerikában az iskolákban van egy társadalmi ranglétra és ott rendesen basztatják a legalsókat.

Nyilván itt nem is kell bűnös életet élned elég másnak lenned mint a többi és kiközösítenek.Arról nem beszélve ez a lány nem is volt makulátlan teljesen.Rendes aranyos lány volt állítások szerint de bulizott ivott idősebb pasikkal kavart mint a legtöbb tini most.Nem akarom leribancozni mert nem érdemli de olyasmi életet.

Tehát tény voltak hibái kinek ne lennének de semmiképp sem akkorra amiért megkéne halnia.Ha így gondolkodnánk akkor most magyarországon kb 60-70% a tini lányoknak megölhetnénk mert még durvábbakat csinálnak mint ez a kiscsaj...

A szüleiről nem is beszélve akik mindent tudtak erről és semmit nem tettek.Az élet nehéz ..

2013. jan. 11. 14:23
 42/43 kizcar válasza:

Még annyit a tegnapi 22:19-es hozzászólásomhoz, hogy nem hibáztatom a lányt amiért összejött a már kapcsolatban élt fószerral, ha igaz amit a lány állított.

Ugyanis ő azt mondta, hogy a pali mászott rá, és erősködött, hogy jöjjenek össze.

Akinek egy 15 éves lányra támad gusztusa, és meg is ...... Az csak egy pedofil állat. Ebben csak a férfit hibáztatom, mert képes volt egy kislányt megrontani. Hiába egyezett bele a kiscsaj.

Ebben elfogult vagyok.

Itt a férfinek kellett volna gondolkozni, hiszen ő volt a felnőtt.

2013. jan. 11. 14:48
 43/43 kizcar válasza:

Háát én nagyon kíváncsi vagyok az igazi történetre, amire viszont úgy sem fog fény derülni.

Akkor ezek szerint a második faszi csak elhívta a csajt nyaralni, közben meg nem is lett belőle semmi. Akkor csak szexelt a lánnyal, aztán meg rá bizonyos időre megverte.

Egyébként úgy tudom, nem 50 ember verte, csak annyian voltak tanúi.

2013. jan. 11. 15:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!