Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért csinálnak mártírt...

Miért csinálnak mártírt Amanda Todd-ból?

Figyelt kérdés

Oké sajnálom azért mert senki sem érdemli meg, de csak maga alatt vágta a fát minden egyes hibás döntésével, a mai kislányok életvitelének megtestesítője, és senki sem gondolkozik el rajta, hogy miért kell tizen pár évesen webkamerában "mellet" villantani, meg minek kell idős pasikkal lógni, és droghoz nyúlni.

Az emberekben van gonoszság, de nem vagyok képes elhinni, hogy egy am rendes kislányt az egész környezete megtámadja ezért a ballépésért, szerintem inkább a kis flegma ribit látta benne mindenki, mert ennek megfelelően élt, totál ellentmondásos a történet ezen része...

2012. okt. 21. 01:44
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
most őszintén ez hol divat, hogy aki gyenge arra rámennek? mert ilyennel az életben én nem találkozom
2012. okt. 21. 13:36
 22/43 Zsizsik666 ***** válasza:
26%

Én azt nem értem, a csöcs.e miatt minek lett öngyilkos. Mutogatta, hibázott. Oké. De nem ő az egyetlen akinek "elterjedt" a csöcs.e, van aki direkt mutogatja, mégsem öngyilkolja meg önmagát. Vagy levetkőzik a strandon, lefényképezik, felrakják. Na és?

Most én ha levenném a bikinifelsőm egy strandon, mert pl. csípne a klóros víz, lesz@rnám, ha a neten virítana a csöcsö.m, még nem a világvége. Ezért öngyilkosnak lenni, hogy lehet? Nem k.urva volt attól még, a nudisták is elvannak csupaszon, akkor mi van? Olyan mindenkinek van, ezért nem kell leölni magunkat.

2012. okt. 21. 13:51
 23/43 anonim ***** válasza:
Én a saját tapasztalatomat írom le. A nagy felhajtás miatt én is utána jártam ennek az Amanda Todd incidensnek és engem is nagyon megfogott. Szerintem ennek az az oka, hogy ugyan emberek százai halnak meg nap, mint nap, de nincs mindegyikről ilyen személyes videó. Szerintem ezzel tudott nagyon hatni az emberekre, hogy kvázi kézzel foghatóvá vált a probléma. Szóval szerintem az emberek nem foglalkoznának ezzel annyira, ha nem töltötte volna fel azt a videót.
2012. okt. 21. 17:39
 24/43 A kérdező kommentje:
persze ez egyértelmű, nem is tudnánk róla, én csupán a tanulságában firtattam, hogy nem azt kell leszűrni, elsősorban, hogy gonoszak az emberek, hanem hogy építkezzünk a hibánkból, ne essünk újra ugyanabba a gödörbe
2012. okt. 21. 18:43
 25/43 Meztelencsigabiga ♥ ***** válasza:
68%
Minden közegben divat, hogy kiválasztanak egyet és kikezdik lelkileg.
2012. okt. 21. 22:29
 26/43 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..

Ez a kérdés jól tükrözi az egésznek a színvonalát. "azt se sajnálom aki 220-szal megy az 50-es táblánál és felkenődik egy fára..."

2012. okt. 22. 12:27
 27/43 A kérdező kommentje:
Talán rossz közegben élsz/éltél ha téged ilyenek érnek/értek.
2012. okt. 22. 23:50
 28/43 A kérdező kommentje:

12:27-es, miért nem sajnálnánk ez nem erről szól, de hogy a példáddal éljek, az ember ott sem a sorsot hibáztatná érte, hanem azt aki 220al ment, és ezzel veszélyeztette magát

sajnálattal nem megyünk semmire, ő sem megy vele semmire már, de annak biztos örülne, ha a hibájából sokan tanulnának, és másokat megóvhatna ezáltal attól amiken ő keresztülment

Ajánlom a To save a life c. filmet, ami pont erre a témára hívja fel a figyelmet, hogy milyen kiközösítettnek lenni, megmutatja mind a 2 oldalt

2012. okt. 22. 23:54
 29/43 anonim ***** válasza:
38%

Eléggé szégyen hogy ennyi ember ennyire nem látja át az egész dolgot.Van egy tini lány aki hibázott és innentől övé az összes felelősség és megkell halni.Mert körül belül ezt mondjátok.

A szülők akik több öngyilkossági kísérlet után ennyire figyeltek oda rá vagy próbáltak segíteni neki az persze semmi.Ebből gondolhatjuk hogy a lánynak egész életében mennyire is voltak jó szülei.

Az ember aki csak is saját szórakozására tönkre teszi egy fiatal életét az is teljesen rendben van.Még ha tényleg hibázott is és megkell leckéztetni akkor is természetes hogy ezt ily módon tesszük hát ez alapvető :)

Az a sok ember aki ennyi miatt efféle módon átverte többször is megalázta és halálát kívánta azok is épp emberek akikre ennek a társadalomnak szüksége van.

Tehát a lényeg hogy minden felelősség egy tized éves lányra egy GYEREKRE hárul akinek hibáiért megkellet halnia.Az nem számít hogy több ezer hasonló lány van komolyabb hibákkal,dehogy.

Könyörgöm ennyire nem látjátok át ? Oké hogy hibázott és oké hogy jobban felvan fújva az egész mint amit érdemel de az hogy még halála után le r*bancozzátok meg lek*rvázzátok az szánalmas.Fordulna elő hasonló eset egy közeli ismerősötökkel(gyereketekkel,rokonotokkal,barátotokkal) és így emlékeznétek rá ? Hülye idióta kva megkellet halnia ? Arról nem is beszélve hogy amerika.Ha olvasnátok egy kicsit amerikában nem kicsit gyakori a kiközösítés és kisebbek elég intenzív nem csak testi de lelki bántalmazása.Évente több fiatal öngyilkos lesz csupán azért mert középiskolába megy általánosból és úgy rászállnak az idősebbek.( http://www.youtube.com/watch?v=XP4clbHc4Xg - ez egy valós problémára készült,csak hogy átlássátok).És a videó önsajnáltatás ? Nem látjátok benne a segélykérést ? Nem önsajnáltatásra készült hanem segítséget akart kérni hogy túl lépjen a problémáin.

Ilyenkor szembesülök azzal hogy mekkora egy sz*r önző undorító társadalomban élünk.

Remélem kielégítő volt a válaszom "kedves" kérdező !!!

2012. okt. 23. 16:53
 30/43 anonim ***** válasza:
45%
Nem mondtuk,hogy meg kell halnia. És ha egyszer kis tiniringyó volt akkor tiniringyó akár életében,akár holtában. Nem egy mellmutatásról van szó mint ahogy azt többször leírtuk,hanem egy szánalmas viselkedésről,ami miatt több iskolából kiútálták. És akárhogy nézzük egy mellvillantás már nem akkora tragédia a 21. században,hogy emiatt útálják (főleg,hogy már minden 3. 10enévesnek kint a csöcse a profilképén).
2012. okt. 23. 19:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!