Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok bulikban találkozni olyan lányokkal, akik igazi k*rvaként viselkednek? Mit csinálnak? Jól néznek ki legalább?
Láttam már pár olyan csajt aki elég ribancosan viselkedett.
Az egyik legdurvább egy teljesen kifestett csaj, kihívó ruhában és (a lényeg)bőr kesztyűben amit kb egy szado-mazoban tudnék elképzelni.
Volt olyan is akinek teljesen szőke, derékig érő haja volt(póthaj) és a falhoz dörgölőzött, úgy kérette magát.
A jellemző viszont az hogy az ilyen lányok beállnak a terem közepére és ott rázzák magukat.
A legtöbb jól néz ki.
Miért baj az ha a terem közepére állnak és ott rázzák magukat? Az annyira k.rvás??
Nem értem..
Most perpill magamból indulok ki...
imádok táncolni, szeretek a középpontba lenni és ez így is szokott menni , pedig csak táncolok ennyi az egész, a fiúk rámizgulnak..
Akkor már k.rva vagyok? ....
Hmmmm...Iggen valószínűleg..
hisz ha valaki sok fiúnak tetszik az már biztosan k.rva ;)
Az nem baj, ha sok fiúnak tetszik, hol mondtam ilyet?
Azzal van a probléma, ha vonaglik, mutogatja magát előttük. :)
Hhát én szanaszétnevettem magam az elozo kommenteken. :))))
Èn szeretem élvezni az életet attól hadd ne legyek már qrva. Tudom hol a hatar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!