Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ferdítette a sztorit? Mások is csinálnak ilyet?
Figyelt kérdés
Tegnap átmentem a barátomhoz. Ő éppen gépezett. Amikor megjöttem, már velem foglalkozott, aztán az apja megkérte, hogy segítsen neki valamiben. Addig gondoltam odaülök a gépéhez, facebookozni. Láttam, hogy ő be van jelentkezve, és egy üzenet is meg van nyitva. Nem olvastam volna el, de megakadt a szemem a nevemen. Csak pár mondatot láttam, amiben a barátom a haverjának teljesen máshogy mesélte el a megismerkedésünk történetét... eléggé kiszínezte... nem szóltam neki, és csak egy kicsit zavar, de... nem tudom miért mondott rólam olyanokat amik meg sem történtek... úgy tudtam megbízik benne... miért csinálta szerintetek? Megkérdezni nem fogom... más fiúk is hazudnak ilyenekben a haverjaiknak?2012. jún. 19. 11:46
1/6 anonim válasza:
Izgalmasabbá akarta tenni a sztorit. Menőzni akart.
2/6 anonim válasza:
Természetes emberi tulajdonság. Nálunk, férfiaknál meg pláne. Szeretnénk többnek tűnni annál, amik vagyunk.
3/6 anonim válasza:
szerintem nem gond. lehet, hogy a fejében is így szerepel...
4/6 anonim válasza:
Pont meg volt nyitva a face, pont egy üzenet is meg volt nyitva pont azzal a barátjával, pont akkor, mikor rólad beszélt. Azt gondolom, hogy te is ugyan úgy színezed a történeteket, mint a pasid. Összeilletek.
5/6 anonim válasza:
Jól lehúztátok szegény #4-est, de pedig milyen jól szólt.
6/6 A kérdező kommentje:
nincs kiírva a nevem szóval ha direkt néztem volna meg a levelet akkor leírtam volna mert úgysem derül ki hogy ki vagyok, de nem így történt... köszi a válaszokat :)
2012. jún. 19. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!