Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a maradi, vagy ilyet a normális lányok nem csinálnak?
Több helyen is láttam/olvastam, hogy a lányok annyira rámenősek, hogy én csak nézek. A normálisabbnak mondható fiúkat nem nagyon érdekli, de nekem ez valahogy furcsa.
Itt van pár példa: nézegettem az egyik közösségi oldalt és egy fiú kiírta, hogy mostanában nem is találni szűz lányokat. Erre 3 (!) lány is írta neki, hogy szívesen megoperáltatnák magukat a fiú kedvéért, hogy újra szüzek legyenek.
A másik, meg, néztem egy képet és elkezdtem olvasni a kommentárokat. Ott volt egy olyan lány aki nyíltan bevallotta, hogy arra a képre szokott önkielégíteni.
De, hogy ne csak interneten lévő példát mondjak:
Mentem az utcán és egy (látszólag) teljesen ismeretlen fiúhoz odament egy lány, végigtapizta és megadta neki a számát.
Ez csak nekem furcsa, vagy már maradi lennék? Mit gondoltok az ilyen példákról? Ti is tapasztaltatok már ilyeneket, vagy ezekhez hasonlókat?
Szia! Nem vagy maradi, ilyet nem csinál normális lány!
Léteznek ilyen csajok is, de sokszor csak nagy a szájuk, mint némelyik fiúnak.
Azért mondják, hogy nem szüzek, hogy menőbbek legyenek.
Így aztán könnyebben ismerkednek, és utána valóban nem lesznek szüzek.
Nyugalom, a normális lányok ilyet nem csinálnak!!
Ha a véleményed maradiságra utalna, akkor én egy maradi lány vagyok.
Nem szabad, hogy ezek alapján ítéld meg a női nemet, mert akit te keresel, ők nem csinálnak ilyet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!