Miért csinálnak mártírt Amanda Todd-ból?
Oké sajnálom azért mert senki sem érdemli meg, de csak maga alatt vágta a fát minden egyes hibás döntésével, a mai kislányok életvitelének megtestesítője, és senki sem gondolkozik el rajta, hogy miért kell tizen pár évesen webkamerában "mellet" villantani, meg minek kell idős pasikkal lógni, és droghoz nyúlni.
Az emberekben van gonoszság, de nem vagyok képes elhinni, hogy egy am rendes kislányt az egész környezete megtámadja ezért a ballépésért, szerintem inkább a kis flegma ribit látta benne mindenki, mert ennek megfelelően élt, totál ellentmondásos a történet ezen része...
Én el tudom hinni. Velem sem voltak éppen kedvesek osztálytársak pedig semmit nem csináltam ellenük.
Egy másik suliban egy lánnyal belélegeztették viccből különböző gázok keverékét úgy, hogy kórházban kötött ki és a katolikus iskola eltusolta.
Így működik a szelekció. Hatalom mániás férgek elnyomják azt aki gyenge és szeretetigénye az egeket veri, na meg az is amit adni tudna.
21/N
egy kövér ember ha önhibájából kövér akkor zabál mint a hülye
ez a csaj ugyanúgy "zabált" és annak köszönhette az egészet, hogy habzsolta az életet kislány fejjel
az nem előítélet, hogy a kövér ember, maga választja a sorsát?
az is előítélet (pozitív előítélet), hogy biztosra veszed, hogy egy kedves aranyos kislány volt, holott a tények nem ezt mutatják
az is előítélet és általánosítás, hogy aki téged elnyom az mind hatalommániás féreg, holott az ember követ el hibákat, és az egészséges ezen továbblép/feldolgozza, te talán sosem ártottál senkinek? én ártottam, nem is egyszer, de emberből vagyok ERGO ettől különbözünk az állatoktól, hogy kezünkben van a döntés, felismerjük a rosszat a jót, és TANuLNI tudunk a hibáinkból
akkor ki is az előítéletes?
látod itt a probléma, hogy a sokan köztük te is azon nem akadnak fenn, hogy normális-e amit csinált, ha 100 emberből mindenki egyet hibáztat akkor annak az egynek el kéne gondolkoznia, hogy vajon kiben van a hiba
Nem, ez tény, igaz nem minden esetben.
Nem veszem biztosra. A tények csak annyit mutatnak, hogy sokat ártottak neki.
Kizárólag olyannak ártottam aki nekem is hatalmasat.
Erre csak annyit mondok, hogy Jézust is megölték. Benne volt a hiba?
ÚrIsten! Ne hasonlíthasd már Jézushoz!!!! :D beszarás, de legalább szó szerint mártírt csináltál belőle te is, ahogy a kérdésemben szól
Jézust megölték, ő öngyilkos lett, amit Isten tilt, ha már ennyire ezt akarod felhozni... ja és megdobnak kővel dobj vissza kenyérrel, de te ugye csak annak ártasz aki neked is, ugyanolyan ellentmondásos vagy mint a történet, amiből csak annyit szűrtél le, hogy bántották!
Én is sajnálom amennyire lehet, de ez a videó nem hozza vissza, az egyetlen tanulsága, hogy úgy éljünk, hogy elkerüljük az ilyen mellvillantásos szarságokat, idős faszizást, drogozást, léha életmódot, amik miatt halálra kergették, és nem utolsósorban ezt, hogy ne bántsunk másokat, mert mi sem vagyunk hibátlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!