Oké sajnálom azért mert senki sem érdemli meg, de csak maga alatt vágta a fát minden egyes hibás döntésével, a mai kislányok életvitelének megtestesítője, és senki sem gondolkozik el rajta, hogy miért kell tizen pár évesen webkamerában "mellet" villantani, meg minek kell idős pasikkal lógni, és droghoz nyúlni.
Az emberekben van gonoszság, de nem vagyok képes elhinni, hogy egy am rendes kislányt az egész környezete megtámadja ezért a ballépésért, szerintem inkább a kis flegma ribit látta benne mindenki, mert ennek megfelelően élt, totál ellentmondásos a történet ezen része...
téged tömegesen gyűlöltek, és te gyűlölettel akarod viszonozni? akkor mi az amit adni tudsz a gyűlöleten kívül? miért szeressen valaki? ezen gondolkozz el
velem is volt hasonló, nyilván nem ilyen meredek, de én helyette azok felé nyitottam akiből meríteni tudok, és adni, jó8 :)
2012. okt. 21. 02:48
12/43 anonim válasza:
Én úgy látom hogy az antidepesszáns ölte meg vagyis a gyógyszeripar :(
én a helyében másik országba költöztem volna más névvel..
2012. okt. 21. 02:50
13/43 Szőrös Kacsa válasza:
És is sajnálom a lányt!
Lehet, hogy hibázott, de mivel még fiatal volt, nem tudott túllépni ezeken.
Egy felnőtt ember valószínűleg tullépett volna rajta, de ő még csak egy kislány volt.
Amúgy azt a férfit aki zsarolta a képekkel nem vették elő?
Csúnya dolog de azt kívánom azoknak akik írkáltak neki a FB-ra gúnyolásokat, hogy soha ne tudjanak elszámolni a lelkiismeretükkel
2012. okt. 21. 03:03
14/43 anonim válasza:
Tökre egyet értek a kérdezővel. Egyrészt ő csinált hülyeséget. Másrészről ő is biztos hibás abban h sokan kiközösitik, mert hát szerintem nem olyan gáz manapság azt csinálni amit ő csinál. Öszintén is csináltam olyat mint ő hasonló koromban max 1 -2 évvvel idősebben. De akkor tudtam h milyen nagy felelőséggel jár és tudtam h bármikor felkerülhet az internetre.(nem vagyok rá büszke!) De ha ő azt csinálta amit csinált akkor felelőséggel válalja a következményeket, és azt se várja el a misziszke, hogy majd megoldja valaki a problémáját. Meg most miért nem tudta felválalni a dolgokat.. Szerintem ő hibázott.. Ha nálunk fordulna ilyen elő h valaki a mellét mutogatta a neten akkor tökre szarnék a dologra ha az illető normális lenne.. De ha meg buta depis ribiként viselkedik hát akkor valamilyen szinten megérdemli. Jó tèny h elég durván viselkedtek vele. De akkor is minek csinálta meg a videót?! Hát szerintem önsajnálatra. Engem öszintén nem hatott meg a sztori és azt se értem h minek körölötte ez a nagy felhajtás. Meg ha annyira depreszios akkor miért volt erreje sminkelni meg hajat festeni? Nekem biztos nem lett volna. Meg ha fogta volna magát megváltoztatta volna a külsejét és úgy ment volna át másik suliba akkor lehet h máshogy alakul.
2012. okt. 21. 03:18
15/43 anonim válasza:
Ja és miért nem törölte magát fb-ről?!
2012. okt. 21. 03:19
16/43 Szőrös Kacsa válasza:
Ha jól tudom zsarolták is a képekkel és többször is megverték és alázták!
Én nem mondom, hogy martírt kell belőle csinálni, csak belegondolni egy kicsit a szitujába! Vajon ha a ti lányotok lenne ilyen helyzetben, akkor is ezt gondolnátok?
2012. okt. 21. 03:30
17/43 anonim válasza:
miért nem költözött másik oszágba? más fb névvel, meg más névvel?
2012. okt. 21. 04:22
18/43 anonim válasza:
Hibás ebben ő is meg a környezete is. Tény, hogy van amikor gondolkozni, kell mit teszünk. Mert csak néhány mozdulat, de tönkre tehet.
Miért nem költözött másik országba? Nem biztos, hogy 1. jó tett volna 2. volt lehetősége rá.
Miért nincs farka Mari néninek? Pedig akkor Mari bácsi lehetne.
2012. okt. 21. 10:42
19/43 A kérdező kommentje:
igen én is valahogy így látom, ahogy az utolsó kommentelők főleg 03:18, mert ez nem olyan nagy dolog, volt ilyen lány a környezetemben is, és ballépés volt, nem volt büszke rá, de senki sem vágta később a fejéhez, talán egy két konkrét haragosa örült neki, lehet hogy ez a lány rosszul kezelte, sőt valószínű, hiszen tudjuk a történet végét
2012. okt. 21. 12:23
20/43 anonim válasza:
Ez a videó azt bizonyítja,hogy undorító,mocskos férgek az emberek és akin látják,hogy egy kicsit gyengébb,arra rászállnak.Ez így van mindenhol és gondolom nem A.T. esete az első,ez csak egy a sok közül.Sokakkal megtörténik ez,olyan is van,akit megöltek.Meg olyan is van,aki nem lesz öngyilkos,csak egy életre nyomot hagy benne ez az egész.A.T. meg egy elrettentő példa.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!