Mindenki folyton leszól mindenkit, annyira unalmas már, hogy lehet ebből kimászni?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok másodikos középiskolás.Van 4 csaj. Egyik az ilyen emós izé,másik cicababa és legjobb barátnők,ami az egészbe a nevetséges + van még kettő aki ronda,mint a bűn és folyton MINDENKIT leszólnak,hogy hogy néz ki,pedig ők... na ez odáig fajult,hogy osztály szinten veszekedés van,órán figyelni lehetetlen,csak az megy,hogy blabla nagy segge,de ronda, blabla.. egyszerűen már unalmas és kibírhatatlan.Már első osztályban voltunk igazgatónál nem ért semmit,megint kell menni,de velük nem lehet. 3 fiú van az osztályban de ők sem bírják a 4es bandát az lenéző beszéd pff. + a cicababa bukott hozzánk,de olyan nagyképű,osztály vezérnek képzeli magát,megvan ,hogy vele hogyan kell beszélni,szerintem ez nevetséges!De az oszifő semmit se tesz,nem ér semmit ha leküld az igazgatóhoz. Tudom: sz*rd le őket,de egyszerűen már nem lehet! Facebookon mindig bombáznak kiirásokkal egyszerűen kibirhatatlan lett. Megverni őket csak szórakozóhelyen lehet,de odáig nem süllyedek le.. mit tegyek? :S2012. szept. 19. 10:16
1/1 anonim válasza:
Menj át másik év folyamba! A mi osztályunkba is UGYANEZ VAN de még ..rosszabb! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!