Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit lehet csinálni (hogyan...

Mit lehet csinálni (hogyan lehet csőbe húzni) az olyan kamaszlányt, amelyik rafinált módon uszít mindenkit mindenki ellen?

Figyelt kérdés
Nagyon ügyesen csinálja, mert nagyon jó sátáni mestere van.
2012. jan. 23. 20:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
10%
Ezt mintha rólam írtad volna. xD Hát velem már többen megpróbálták, senkinek sem sikerült. :D:D:D Sok sikert hozzá! :)
2012. jan. 23. 21:23
 2/19 anonim ***** válasza:
93%

Ignorálni,kerülni nem beszélni vele.

Akkor nincs esélye kiforgatni elferdíteni a mondottakat.

Majd talál magának más áldozatot.

2012. jan. 24. 05:07
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Első, látom te is nagyon nagykirálynak érzed magadat... Jó lenne ha visszavennél egy kicsit az arcodból, mert ez egyáltalán nem menő. Talán csak a te korosztályodban. Tipikus kis p*csa vagy.
2012. jan. 24. 14:38
 4/19 anonim ***** válasza:
0%
Jaj, de jó, hogy ennyire ismersz! :D Én viszont nem tudom ki vagy szóval jó lenne ha bemutatkoznál és elmondanád te mit miért szoktál csinálni. ;)
2012. jan. 24. 15:03
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Te ilyen hangnemben engem ne kérjél számon, vedd észre magadat! A rafinált, uszító kamaszlányból hirtelen egy okoskodó, beszólogatós kis liba lett. Hát ez sem meglepő, minden 2. kis tinilány ezt csinálja, meg a "nemismerszengem" szöveget nyomatja.
2012. jan. 24. 18:38
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
Bocsánatot kérek, de szerintem nem én kezdtem a másik "oltogatását". :) És igen, lehet hogy mindenki a "nemismerszengem" szöveggel jön, de attól még a tény az tény.
2012. jan. 24. 19:32
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Továbbá az is tény, hogy a magadfajtát már egy hozzászólásból meg lehet ismerni, az ilyen jellemtelen embert, aki próbál minél hamarabb nagylány lenni. Ne hidd már, hogy bevágsz a mondat végére egy mosolygós arcot, és majd a földbe tiporsz. Figyeld csak meg a saját válaszaidat. Hasonlítsd össze az elsőt a többivel! Én a helyedben szégyellném magamat. De szerencsére nem kell a helyedben lennem.
2012. jan. 25. 15:01
 8/19 I am God válasza:
85%
Az ilyen lányoknak akik ezt csinálják csak bele kéne szarni a szájukba, aztán 2x meggondolnák mit mikor kinek mondanak. Amúgy gimiben egyszerüen az osztályban megbeszéltük hogy ignoráljuk és amikor hallja egymás közt lealázzuk. Aztán 1 hét alatt maga alatt volt és akkor a földig aláztuk szemtöl szembe. EPIC WIN
2012. jan. 25. 15:39
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
Ez kajak a barátnőm és én vagyok a sátáni mestere ma pont erről beszélgettünk és sehogy sem lehet csőbe húzni
2012. jan. 25. 16:17
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
Próbálok minél hamarabb nagylány lenni? :D Még messze vagyok attól, hogy felnőttnek mondhassam magam, de azért az kikérem magamnak, hogy 17 éves létemre úgymond lekislányozzanak. A mosolygós fejeket meg nem azért rakom, hogy a földbe tiporjalak (mert nem is akarlak) hanem azért mert jelzem vele a kedvemet, hangulatomat, reakciómat (nem ezért van a smiley?). Szégyelleni meg majd akkor fogom magamat ha valami olyan dolgot teszek amit nem bír el a lelkiismeretem.
2012. jan. 25. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!