Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit lehet csinálni (hogyan...

Mit lehet csinálni (hogyan lehet csőbe húzni) az olyan kamaszlányt, amelyik rafinált módon uszít mindenkit mindenki ellen?

Figyelt kérdés
Nagyon ügyesen csinálja, mert nagyon jó sátáni mestere van.
2012. jan. 23. 20:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pedig egyáltalán nem a hangulatodat jelképezi, az ilyen idegbeteg embereket ismerve már ott forrsz magadban. Az meg megint más dolog, hogy az első válaszodba leírtad, hogy pont egy ilyen, embereket uszító lány vagy. Még nevetgéltél is rajta. Ja, és szerintem te csak ilyen szeretnél lenni. Valahogy több szeretnél lenni, mint a többi ember, amit szánalmas viselkedéssel próbálsz meg elérni. Ha pedig a lelkiismereted mindezt elbírja, akkor nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy egy genetikai roncs vagy.
2012. jan. 25. 17:38
 12/19 anonim ***** válasza:
17:38-al teljesen egyetértek !
2012. jan. 25. 17:49
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem forrok magamban, bár lehet, hogy normális esetben ezt kéne csinálnom de én alapvetően nagyon higgadt vagyok szinte minden szituációban. :) Az első válaszomban azért raktam oda azt a sok smiley-t mert magamra ismertem a kérdésben. Az, hogy te ez félre értelmezted lehet az én hibám, talán nem kellett volna olyan erősen "röhögnöm". Viszont abban tévedsz, hogy több akarok lenni másoknál. Én csak próbálom túlélni az iskolát azzal a taktikával, hogy "eltaposok" másokat ahelyett, hogy engem taposnának el. Nem szórakozásból csinálom és nem is a sarokban üldögélő csendes emberkékkel hanem azokkal akiknél azt érzem veszélyt jelentenek rám valami miatt. A "genetikai" roncs szó helyett pedig inkább a "lelki" roncs szót használnám.
2012. jan. 25. 18:23
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Na nemár, nem kell eljátszani a hattyúk halálát. Te tényleg azt hiszed, hogy csak neked vannak problémád a mindennapokban, az életben? Nagyon tévedsz. Látszik mennyire tapasztalatlan, tudatlan vagy az élethez. Tényleg nem megsérteni szeretnélek, és én, mint valami élet tapasztalt okostojás osztani itt az észt. De minden embernek vannak problémái, nagyon soknak nagyobbak mint a tiéd. (Igen, nem ismerlek téged, de tudom hogy vannak emberek akik sokkal nagyobb gondokkal küzdenek. Bár nem is szeretnélek megismerni...) Az embereknek az is a feladatuk, hogy ezeket leküzdjék, feldolgozzák őket. Senki nem mondott olyat, hogy az élet csupa móka és kacagás lesz. Ennyit szerettem volna hozzáfűzni ehhez. Ha szeretnéd, nyugodtan folytathatod még tovább...
2012. jan. 25. 20:14
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem szeretném. Itt valószínűleg úgysem tudok meggyőzni senkit semmiről. Ha meg mégis annak sem lenne túl sok értelme. :)
2012. jan. 25. 20:40
 16/19 anonim ***** válasza:
Akkor ezt kiveséztük.
2012. jan. 25. 20:41
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek jó pár ilyen köcsög k.urvát akik a szánalmas kis életükben nem lelik az örömüket és avval szórakoznak hogy másokba belekössenek lealázzák és hát ettől lesznek menők ha kifogy a téma előjöhet bűn bak . És az sem baj ha abban az emberben nincs semmi kivetni való majd ők kreálnak valamit amit tudnak nevetgélni . Nos az ilyen embereken már csak az segítene ha kivernéd a fogukat ! Egy jól bevitt ütés elgondolkodtatná a p.icsát és lehetőleg úgy üsd meg hogy a fogai peregjenek . De ezt ne suliba csináld és lehetőleg kérj meg valaki ismeretlent akit a ribcsi nem ismer így nem tudja feljelenteni . Ez a művelet 1-2 hét alatt végre hajtható hallagtózol kifigyeled vagy elég csak megnézni hol lakik merre járkál haza felé de amilyenek ezek a k.urvák felrakják a net minden egyes pontjára . Mikor már tudod hol járkál megkérsz valami srácot hogy na most jól verd meg !! Lehetőleg sötétbe hogy ne lássa ki volt ja és akkor mikor a csaj egyedül van . Bár a fiú erősebb de azért legyen nála valami tárgy is persze nem késre gondolok hanem pl vasrúd ezt könnyen kiszedheted porszívóból is ha olyan van otthon vagy valami súlyzót .Na és akkor kapja el verje ki a fogát és egy életre megmarad benne hogy ne szórakozzon másokkal !
2012. jan. 25. 21:07
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, én sem szeretem az ilyen embereket. Sőt ...

Sajna nekem is van részem ilyenben elég sokszor. Amikor elmegyek egy "menő vagyok és k*rva egyben" banda mellett nagyon rosszul érzem magam és ők rögtön kezdik a sutyorgást egymás közt. Pedig én sem vagyok olyan ember akit alázni lehetne(végül is senkit sem)őket pedig lehetne. Ők nem értek el sok olyan dolgot amit az olyan emberek akik valóban tanulnak és sokszor még ők húzzák a rövidebbet elérnek.

Ez a megveretés dolog kicsit durva. Persze nem vagyom ellened, ilyenekt én csak álmomban tettem :-D

2012. jan. 26. 14:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Diktafon? Kicsi, nem feltűnő, simán ráfogja az ember, hogy zenelejátszó.
2012. jan. 31. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!