Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Annyira jo eletem lenne,...

Annyira jo eletem lenne, ritka az ilyen ferfi?

Figyelt kérdés

8 honapos a lanyunk, es a ferjem mindenbe segit es szivesen teszi. Nem zsarolom vagy fenyegetem!! Szereti este furdetni es jatszani vele. Setalni vinni a parkba. Ha beteg mindig o visz minket az orvoshoz ( nekem nincs jogositvanyom), soha nem kertem busszal is elmennek, de nem esik nehezere, elvisz. Eljarok fodraszhoz kozmetikushoz estenkent futni es addig o van a gyerekkel. Mar az elso naptol kezdve sokat foglalkozik, vigyazz ra!

A sogornom ma azt mondta nem mindenki ilyen szerencses hogy ilyen marhat talal maganak... mert a ferje nem segit neki semmit es ideges volt es ezert nekem mond ilyet

..

Nem is ertem miert mond ilyet, hat a kettonk gyereke nem csak az enyem normalis hogy az apja is foglalkozik vele.

2012. szept. 17. 22:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

mikor kicsi voltam, volt, hogy apu fésülte a hajunkat, imádott fürdetni minket, játszott velünk rengeteget...foglalkozott velünk minden téren...nagyon szeretett minket, és rengeteget törödött velünk...nem volt olyan, amit meg ne csinál volna nekünk/velünk/értünk...és még most is imád minket, és imádni is fog...bármit megtesz a boldogságunkért....van ilyen apa mint látod:) és ez a normális!!!!!

24L

2012. szept. 18. 09:14
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
a sógórnőd a marha,h mondhat ilyet?? vágtam volna szájon az tuti!
2012. szept. 18. 10:42
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális családban éltek, a sógornőd meg irigy, mert neki nem ilyen férj jutott. Meg kell becsülni az ilyen férjet. Az enyém is ilyen, imádom is! Mindenben segít, ami a lányunkkal kapcsolatos, foglalkozik vele, ő altatja (velem nem is akar a lányunk menni aludni, csakis az apjával). És mindez így megy már 4,5 éve.
2012. szept. 18. 10:57
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

A sógornőd a marha.

Az a normális, ha az apja foglalkozik a gyerekével.

2012. szept. 18. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!