Annyira jo eletem lenne, ritka az ilyen ferfi?
8 honapos a lanyunk, es a ferjem mindenbe segit es szivesen teszi. Nem zsarolom vagy fenyegetem!! Szereti este furdetni es jatszani vele. Setalni vinni a parkba. Ha beteg mindig o visz minket az orvoshoz ( nekem nincs jogositvanyom), soha nem kertem busszal is elmennek, de nem esik nehezere, elvisz. Eljarok fodraszhoz kozmetikushoz estenkent futni es addig o van a gyerekkel. Mar az elso naptol kezdve sokat foglalkozik, vigyazz ra!
A sogornom ma azt mondta nem mindenki ilyen szerencses hogy ilyen marhat talal maganak... mert a ferje nem segit neki semmit es ideges volt es ezert nekem mond ilyet
..
Nem is ertem miert mond ilyet, hat a kettonk gyereke nem csak az enyem normalis hogy az apja is foglalkozik vele.
mikor kicsi voltam, volt, hogy apu fésülte a hajunkat, imádott fürdetni minket, játszott velünk rengeteget...foglalkozott velünk minden téren...nagyon szeretett minket, és rengeteget törödött velünk...nem volt olyan, amit meg ne csinál volna nekünk/velünk/értünk...és még most is imád minket, és imádni is fog...bármit megtesz a boldogságunkért....van ilyen apa mint látod:) és ez a normális!!!!!
24L
A sógornőd a marha.
Az a normális, ha az apja foglalkozik a gyerekével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!