Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Annyira jo eletem lenne,...

Annyira jo eletem lenne, ritka az ilyen ferfi?

Figyelt kérdés

8 honapos a lanyunk, es a ferjem mindenbe segit es szivesen teszi. Nem zsarolom vagy fenyegetem!! Szereti este furdetni es jatszani vele. Setalni vinni a parkba. Ha beteg mindig o visz minket az orvoshoz ( nekem nincs jogositvanyom), soha nem kertem busszal is elmennek, de nem esik nehezere, elvisz. Eljarok fodraszhoz kozmetikushoz estenkent futni es addig o van a gyerekkel. Mar az elso naptol kezdve sokat foglalkozik, vigyazz ra!

A sogornom ma azt mondta nem mindenki ilyen szerencses hogy ilyen marhat talal maganak... mert a ferje nem segit neki semmit es ideges volt es ezert nekem mond ilyet

..

Nem is ertem miert mond ilyet, hat a kettonk gyereke nem csak az enyem normalis hogy az apja is foglalkozik vele.

2012. szept. 17. 22:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

igen, ez lenne a normális, csak sajnos a legtöbb családban ez nem így van...

örülj neki, hogy te kifogtál egy ilyen férjet :)

2012. szept. 17. 22:57
 2/14 anonim válasza:
100%
Becsüld meg! :)
2012. szept. 17. 22:58
 3/14 anonim ***** válasza:
22%

Mikor ennyi idős voltam körülöttem is zsongott faterom, ahogy nőttem fel úgy hanyagolt, fürdetni kellett volna vinni engem elaludt közben, ott vártam a kiságyba anyut hogy jöjjön haza és etessen meg és tegyen rendbe, rengeteg szülő mondja hogy boldog az egészséges gyereke miatt nálunk is így volt, utána valahogy teljesen természetes lett a családnak is hogy felnövök

Szóval minden kezdeti szépség elmúlik, nálatok is örül még hogy szép/erős gyereket hozott össze neked, de idővel ha önállóan nem is de szólogatni kellessz neki hogy segítsen

20/F

2012. szept. 17. 23:02
 4/14 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

Ma már egyre több az ilyen férfi/férj....

persze vannak még régi gondolkodású férjek is akik szerint az asszony dolga a gyereknevelés/ellátás.

Szerintem csak irigy a sógornőd, de tényleg szerencsés vagy.

2012. szept. 17. 23:07
 5/14 anonim ***** válasza:
18%

20/F vagyok

Amit kihagytam hogy, amikor tesóm született azon az éjszakán, faterom és én voltunk otthon mert nem volt ki vigyázzon rám, mikor jött a telefon hogy kibújt a tesóm, akkor fater kosárba tett, és motorral mentünk a kórházba valahogy beakasztott a kormány és a mellkasa közé, eszébe nem jutott hogy a rendőr megállítja nemvolt előtte se isten se ember

2012. szept. 17. 23:07
 6/14 anonim ***** válasza:
86%
Irigykedik.Mondd neki,hogy legközelebb válasszon jobban.Végül is az ő döntése volt.
2012. szept. 17. 23:09
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

20/F - Attól, hogy faterod ilyen volt, egyáltalán nem jelenti azt, hogy minden apa ilyen lenne.

Az meg, hogy motorral elvitt a kórházba, szerintem pont azt jelzi, hogy foglalkozott a családdal.

Téged se hagyott magára de anyudat sem. Nekem ez a sztori kifejezetten pozitív, mégha kockázatos is volt, amit tett.

2012. szept. 17. 23:12
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Becsüld meg és támogasd, hogy ne változzon. A sógornőd féltékeny és talán marházni nem kellene neki.

Viszont ez a kezdeti lelkesedés sem garancia semmire, az én volt férjem 2 gyerek után jött rá, hogy még bulizna és nem kell neki a felelősség. Pedig az elsővel ő is mintaapuka volt és ő még 4 gyereket akart.

A barátnőm férje viszont megmaradt ilyennek.

2012. szept. 17. 23:29
 9/14 A kérdező kommentje:

Nincs ra garancia hogy ilyen marad, bar mindig is ilyen volt nem gondolom hogy most 36 evesen valtozna.

De ha olyan iranyba valtozna ami nekem nem tetszik mar uygsem tudnek vele elni.

Nem vagyok rossz ember nem hasznalom ki a ferjem joindulatatt, csak epp annyit varok el tole amennyit en is adok. Dolgozzunk meg mindketten a csaladunkert.

Apukam nevelt engen egyedul es o a peldakepem, lattam min ment keresztul nap mint nap es ahozz kepest a mi eletunk

..

2012. szept. 17. 23:37
 10/14 anonim ***** válasza:
52%

Nálunk hasonló a helyzet, bár csak amióta "interaktívabb" a gyerek olyan 4-5 hónapos korától.

Azóta heti 3-4x járok hajnalban tornázni, de amikor nem, akkor is övé a reggeli műszak: pelenkázza, öltözteti és megeteti a lányunkat. Este szintén van 1-1,5 órám amíg játszanak, fürdenek.

Most 1 éves.

Még a saját anyukám is azt mondja, hogy nagyon el vagyok kényeztetve... hát, lehet, de egyrészt nem egyedül vállaltam gyereket. Másrészt a szabadidőmben tudok sminkelni, szőrteleníteni, pihenni így amikor este elalszik a lányunk van időm és energiám a férjemmel foglalkozni :-)

2012. szept. 18. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!